“Θα είμαστε έτοιμοι την κατάλληλη στιγμή”

Δείχνει σίγουρος ο "Κολοσσός"

Ο Τραϊανός Δέλλας έδειξε να μένει ικανοποιημένος με την απόδοση των ποδοσφαιριστών του. Ο προπονητής της “Ένωσης” αναφέρθηκε στην ετοιμότητα της ομάδας, στον σημερινό αγώνα αλλά και στα μεταγραφικά θέματα:

«Θέλαμε να πάρουμε ένα ακόμα παιχνίδι στα πόδια μας. Δοκιμάσαμε κάτι νέο στο πρώτο ημίχρονο και τα παιδιά ανταποκρίθηκαν καλά και πετύχαμε δυο γκολ. Δυστυχώς δε μας βοήθησε το γήπεδο, ήταν ένα δύσκολο τερέν λόγω της βροχής κι έφερε γρήγορα κούραση. Τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο ημίχρονο, όσοι έπαιξαν ανταποκρίθηκαν καλά. Δε λέει κάτι αυτό που έγινε σήμερα, αφού ήταν απλά ένα φιλικό. Τώρα κοιτάμε το κύπελλο. Πάμε να πάρουμε την πρόκριση και να κερδίσουμε. Παράλληλα, περιμένουμε και την κλήρωση του πρωταθλήματος, ώστε να αρχίσουμε να μπαίνουμε σε αγωνιστικό ρυθμό. Όταν πρέπει θα είμαστε έτοιμοι»

Για το σύστημα 4-3-3: «Με δυο ή τρεις προπονήσεις μέσα σε μια εβδομάδα δε μπορεί ο παίκτης να το αφομοιώσει τόσο γρήγορα. Θα συνεχίσουμε και θα το δουλέψουμε και στην πορεία».

Για τα μεταγραφικά ζητήματα και τον Κατσουράνη: «Για τα μεταγραφικά δε θα μιλήσουμε. Σας το έχω ξαναπεί. Υπάρχει άνθρωπος γι’ αυτά τα θέματα».

Για το σκοράρισμα: «Το πιο σημαντικό είναι να είμαστε έτοιμοι στο πρωτάθλημα. Το θετικό είναι ότι τα παιδιά βρίσκονται μεταξύ τους μέσα στο γήπεδο και πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι την κατάλληλη στιγμή. Δηλαδή με την έναρξη του πρωταθλήματος».