Πλατινί: “Θα τιμωρηθεί ο Ριμπερί”

Συνεχίζεται το σήριαλ με την Εθνική Γαλλίας και τον Ριμπερί, με τον Πλατινί να δείχνει φανερά εκνευρισμένος

Ποιος άκουσε τον Μισέλ Πλατινί και δεν τον φοβήθηκε σε πρόσφατη συνέντευξη στην γερμανική “Bild am Sonntag”. Ο πρόεδρος της ΟΥΕΦΑ “προειδοποίησε” τον Φρανκ Ριμπερί σ’ ότι αφορά την αποχώρηση του άσου της Μπάγιερν Μονάχου από την Εθνική Γαλλίας:

“Άμα τον καλέσει ο Ντιντιέρ Ντεσάμπ, θα πρέπει να ενσωματωθεί με την Εθνική. Αυτό αναγράφεται και στους κανονισμούς της ΦΙΦΑ και εάν αρνηθεί, θα τιμωρηθεί για τρεις αγώνες με την Μπάγιερν Μονάχου. Δεν αποφασίζει ο παίκτης για το αν θα πάει στην Εθνική ή όχι. Αυτή είναι η απόφαση του ομοσπονδιακού τεχνικού, δεν μπορεί να αποφασίσει ο Ριμπερί μόνος του για το αν θα αγωνιστεί με την Γαλλία ή όχι.”

Ο Πλατινί είχε δηλώσει πρόσφατα ότι “δεν μπορεί να καταλάβει την απόφαση του Ριμπερί. Το Euro 2016 θα διοργανωθεί στην Γαλλία και όχι στην… Πολωνία. Πώς γίνεται να μην θέλει να αγωνιστεί στην χώρα του και σε μία τόσο σημαντική διοργάνωση;”.

Υπενθυμίζεται ότι ο 30χρονος άσος είχε πάρει την απόφασή να αποσυρθεί από την Εθνική Γαλλίας για να αφοσιωθεί στην Μπάγιερν Μονάχου και στην οικογένεια του.