“Αιχμές” από τον Γιάννη Κοιλιάρα

Ο 25χρονος άσος μιλάει για την σχέση του με τον Εργοτέλη

Λίγες μέρες μετά την λύσης του συμβολαίου του με τον Εργοτέλη, ο Γιάννης Κοιλιάρας προχώρησε σε σημαντικές δηλώσεις, θέλοντας να δώσει την δική του εικόνα για όσα συνέβησαν με τον Εργοτέλη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Θα ήθελα να πω δύο λόγια για την ανακοίνωση του Εργοτέλη μετά και την λύση της συνεργασίας μας. ΠΟΤΕ δεν αισθάνθηκα μέλος της οικογένειας σας, άλλωστε είναι μεγάλη και δεν χωράω. ΠΟΤΕ δεν με πιστέψατε για τους δικούς σας λόγους, δικαίωμα σας. Δικιά σας είναι η ομάδα και πάντα από την μεριά μου δεν υπήρχε πρόβλημα και ότι είχα να κάνω το έκανα στο γήπεδο όπου πάντα τα έδινα όλα.

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένεια σας που μου είπατε στις 4 Σεπτεμβρίου πως δεν υπολογίζομαι και να βρω ομάδα. Αυτό είναι το σωστό άλλωστε, θέλω να πω πως χαίρομαι που γύρισα στην πραγματική μου ποδοσφαιρική οικογένεια, τον Ηρόδοτο, θα δώσω τα πάντα μέσα στο γήπεδο για να πετύχουμε τους στόχους μας. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας και όλοι μαζί να πάμε την ομάδα ψηλά. Στο τέλος θέλω να πω πως στον Ηρόδοτο παίζω στην πρώτη ομάδα και όχι στα δεύτερα. Ελπίζω να καταλάβατε. Ευχαριστώ».

Και κάτι τελευταίο, για να είμαι ειλικρινής και ξεκάθαρος μου είχαν πει τις τελευταίες ημέρες του Αυγούστου να ανανεώσω και να πάω δανεικός επειδή θα πάω φαντάρος και δεν το δέχτηκα διότι εκείνες τις ημέρες δεν έβρισκα κάτι αξιόλογο».