Καμία βιασύνη με Τσεβά

Αυτό που ενδιαφέρει τους υπεύθυνους της ΑΕΚ, είναι να αποκατασταθεί πλήρως το πρόβλημα για να παρουσιαστεί πανέτοιμος για την Β Εθνική

Ο πιτσιρικάς Βασίλης Τσεβάς ανήκει στις θετικές ιστορίες που θα μπορούν να λένε οι φίλοι της ΑΕΚ για την περιπέτεια του συλλόγου στην Γ Εθνική. Ο νεαρός επιθετικός έδειξε πολύ καλά στοιχεία στους αγώνες που μπήκε ως αλλαγή, χαρίζοντας μάλιστα και σημαντικούς πόντους στην ομάδα του.

Δυστυχώς όμως, το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με την σπονδυλική του στήλη δεν του επιτρέπει να παρουσιαστεί ετοιμοπόλεμος στους επόμενους αγώνες, με τον Δέλλα μάλιστα να τον υπολογίζει άλλωστε ακόμη και για την βασική ενδεκάδα!

Το συγκεκριμένο πρόβλημα θέλει όμως μία επιφυλακτική αντιμετώπιση και πάνω απ’ όλα δεν χρειάζεται καμία απολύτως βιασύνη. Σίγουρα θα του έκανε καλό να δείξει το ταλέντο του ως βασικός παίκτης, από την άλλη όμως, μία υποτροπή μπορεί να κάνει μεγάλη ζημιά στον νεαρό άσο και να τον πάει πίσω αγωνιστικά κυριολεκτικά από το πουθενά, χάνοντας έτσι σημαντικό έδαφος εν όψει της ερχόμενης σεζόν.

Με τα τωρινά δεδομένα λοιπόν, θα’ναι δύσκολο να δούμε τον Τσεβά να αγωνίζεται κανονικά σε κάποιον από τους εναπομείναντες αγώνες δεδομένου ότι η αγωνιστική περίοδος θα ολοκληρωθεί σε έναν μήνα.