Δυσκολεύει του Σα Πίντο

Ε όχι και 200 χιλιάρικα...

Ο Σα Πίντο βρίσκεται ψηλά στην λίστα αρκετών Ελληνικών ομάδων, αλλά μία ειδική ρήτρα φαίνεται ότι θα «κόψει» γρήγορα την όρεξη των ενδιαφερόμενων.

Ο Πορτογάλος τεχνικός είχε εντυπωσιάσει και τους ανθρώπους της ΑΕΚ με αυτά που έκανε φέτος στην Κρήτη και συγκεκριμένα στον ΟΦΗ, αλλά όπως αναφέρει το gentikoule.gr, στο συμβόλαιο του 41χρονου υπάρχει μία ειδική ρήτρα η οποία απαγορεύει ουσιαστικά τον Σα Πίντο να μεταπηδήσει σε μία Ελληνική ομάδα.

Όποιος σύλλογος θελήσει να κάνει δικό του τον Πορτογάλο coach, θα πρέπει να καταβάλει ένα ποσό της τάξεως των 200 χιλιάδων ευρώ στον ΟΦΗ! Η συγκεκριμένη ρήτρα φαίνεται ότι επιβεβαιώνεται και από τους υπεύθυνους της ομάδας της Κρήτης και αυτή η ιστορία αλλάζει σίγουρα τα δεδομένα σ’ ότι αφορά τα σενάρια περί ΑΕΚ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η παραπάνω ρήτρα δεν ισχύει για συλλόγους από το εξωτερικό και από την στιγμή που υπάρχουν και άλλοι υποψήφιοι για τον πάγκο της ΑΕΚ εφόσων δεν ανανεωθεί το συμβόλαιο του Δέλλα, ο Πορτογάλος χάνει αυτή την στιγμή πόντους από την στιγμή που μιλάμε για ρήτρες και διάφορες ιστορίες.