Τι λέει ο Πρίντεζης για το καυστικό σχόλιο

Ο Γιώργος Πρίντεζης εξήγησετο ξέσπασμά του στο facebook ύστερα από τον αποκλεισμόν της εθνικής από το Μουντομπάσκετ της Ισπανίας. Όπως ανέφερε ο διεθνής άσος του Ολυμπιακού, μιλώντας στην εφημερίδα «Τα Νέα», αισθάνθηκενα θίγεται η οικογένειά του και η προσπάθεια του ιδίου και των συμπαικτών του.

«Πιστεύω εκφράζει όλους τους συμπαίκτες μου» υποστήριξε χαρακτηριστικά και συνέχισε:

«Δεν έχω να απολογηθώ για κάτι. Διαβάζοντας και λαμβάνοντας απαξιωτικά σχόλια για την Εθνική, αισθάνθηκα ότι εκείνη τη στιγμή έθιγαν την οικογένειά μου. Ίσως να ήταν ακραία η αντίδρασή μου και μάλιστα δεν συνηθίζω τέτοιου είδους status update. Μου βγήκε όμως το αίσθημα της αδικίας για την προσπάθεια που κατέβαλαν όλα τα παιδιά. Εκτιμώ, μάλιστα, ότι το υστερόγραφο εκφράζει όλους τους συμπαίκτες μου. Ήθελα να εκφράσω την απέχθειά μου προς όλους όσοι χαίρονται με την αποτυχία της Εθνικής, της οποιασδήποτε Εθνικής, σε οποιοδήποτε σπορ».

Και κατέληξε: «Ο Μπουρούσης δεν ξεκουράστηκε καθόλου και όμως τα έδωσε όλα στη διοργάνωση. Είδα ανθρώπους να τραυματίζονται και αντί να φυγοπονήσουν, να εκφράζουν την επιθυμία να παίξουν για να βοηθήσουν την ομάδα. Ήμασταν μαζί επί σχεδόν δύο μήνες και δεθήκαμε πολύ μεταξύ μας. Γι’ αυτό και η απογοήτευση που προκάλεσε ο αποκλεισμός ήταν πιο ισχυρή από προηγούμενες χρονιές. Φέτος και οι δώδεκα ήμασταν μια γροθιά και το πιστεύαμε. Στον κρίσιμο αγώνα όμως όλα πήγαν στραβά. Δημιουργήσαμε προσδοκίες και τις σβήσαμε».

Θυμηθείτε τι έγραψε, μια μέρα μετά το ματς με τους Σέρβους:

«Ξέχωρα του αποτελέσματος που μας στενοχώρησε όλους, νιώθω περήφανος και χαρούμενος που ήμουν σ’ αυτή την ομάδα ειδικά φέτος γιατί με έκανε να περάσω ένα όμορφο και δημιουργικό καλοκαίρι!!!

Συγχαρητήρια σε όσους ήταν και δούλεψαν φέτος, η δουλειά που έγινε ήταν καταπληκτικά αλλά δυστυχώς σταθήκαμε άτυχοι και ήταν κρίμα. Η φανέλα της Εθνικής πάντα θα είναι κάτι ξεχωριστό κι αυτό το καλοκαίρι πολλοί το νιώσαμε παραπάνω!!!

Ξεκούραση λίγες μέρες τώρα κι επιστροφή στις βάσεις…

ΥΓ: Όσοι χάρηκαν με αυτή την αποτυχία γ…αι !!! Έτσι απλά…».