Κασελάκης: «Η ΑΕΚ γύρισε επιτέλους εκεί που ανήκει!»

Ο Λεωνίδας Κασελάκης μίλησε για τη συμφωνία του με την ΑΕΚ και τους στόχους της ομάδας.

Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα «Ώρα των Σπορ», ο Λεωνίδας Κασελάκης μίλησε για τη συμφωνία του με τη «Βασίλισσα», ενώ μίλησε και για τους στόχους της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τις επαφές του με την ΑΕΚ: «Υπάρχει προφορική συμφωνία. Ανυπομονώ και ‘γω να αρχίσω τις προπονήσεις».

Για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ, το 2009: «Ναι, αλήθεια είναι αυτό. Και τότε υπήρχε ενδιαφέρον, υπήρξε και ραντεβού με τους ανθρώπους της ΑΕΚ αλλά δυστυχώς δεν προχώρησε. Εγώ είχα συμβόλαιο τότε με τον Ηλυσιακό οπότε έπρεπε να υπάρξει και η συγκατάθεσή του Ηλυσιακού αλλά οι δυο ομάδες δεν τα βρήκαν. Δυστυχώς, η ΑΕΚ από τότε δεν είχε καλές χρονιές, αλλά ευτυχώς γύρισε εκεί, που ανήκει και θέλω να πιστεύω ότι τα πράγματα θα είναι διαφορετικά».

Για τις φήμες, που τον θέλουν οπαδό της ΑΕΚ: «Δεν θέλω να το πούμε, γιατί εδώ στην Ελλάδα αυτό παρεξηγείται. Σε όποια ομάδα και αν είμαι πάντως θα δίνω το 100% ως επαγγελματίας».

Για τον στόχο της ομάδας: «Εγώ θέλω να πατήσουμε γήπεδο με το καλό γιατί το καλοκαίρι υπήρξαν δυσκολίες με τον σχεδιασμό της ομάδας. Θεωρώ ότι η ΑΕΚ έχει ως στόχο πάντα να ‘ ναι ανταγωνιστική, πάντα να κοιτάζει ψηλά, αλλά επειδή τα πράγματα είναι δύσκολα είναι λίγο ουτοπία να βγάζουμε από τώρα στόχους. Συν ότι οι ομάδες της Α1 είναι πολύ δυνατές. Στόχος είναι να δέσει ως σύνολο και να φτάσει στο 100% των δυνατοτήτων».