Αμετανόητος ο Καμίνης

Ο Δήμαρχος Αθηναίων συνεχίζει να υποστηρίζει το project του Βοτανικού

Μπορεί από τον Παναθηναϊκό να έχει ξεκαθαριστεί από όλες τις πλευρές οτι δεν ενδιαφέρει κανέναν το project του γηπέδου στον Βοτανικό, ωστόσο ο Γιώργος Καμίνης συνεχίζει να επιμένει προς αυτή την κατεύθυνση.

Μάλιστα, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα» ανακάλυψε και προβλήματα που δημιουργεί στους φιλάθλους του «τριφυλλιού» το γήπεδο της Λεωφόρου.

«Είμαι σε επαφή με τον Ερασιτέχνη και έχω πει ξανά την άποψή μου. Περιμένουμε τις αποφάσεις τους και θα δούμε τι είναι καλύτερο για την πόλη. Υπάρχουν οικονομικά προβλήματα για το νέο γήπεδο (στον Ελαιώνα-Βοτανικό), αλλά θα πρέπει να το επιδιώξουμε. Το γήπεδο του Παναθηναϊκού, έτσι όπως είναι σήμερα η κατάσταση, δημιουργεί πολύ μεγάλο πρόβλημα και στους περίοικους και στους φίλους της ομάδας», τόνισε αρχικά ο Δήμαρχος Αθηναίνων.

Στη συνέχεια, είπε: «Θα καθίσουμε να δούμε την κατάσταση. Έτσι ή αλλιώς, ο Παναθηναϊκός έχει σήμερα στο Δημοτικό Συμβούλιο και σύμβουλο, τον κ. Αβραμίδη και έχω πολύ καλή σχέση με την ΠΑΕ και τον κ. Αλαφούζο, για να δούμε τι είναι καλύτερο και για τον Παναθηναϊκό και για την πόλη».

πηγή: gazzetta.gr