Πιο δυνατή η Γιουβέντους φέτος λέει ο Μότζι

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ο Λουτσιάνο Μότζι έδωσε τις προβλέψεις του για το φετινό πρωτάθλημα στην Ιταλία σημειώνοντας πως η Γιουβέντους παραμένει η πιο δυνατή ομάδα και το φαβορί ενώ στάθηκε και στη Ρόμα.

Σε δηλώσεις του ο πρώην γενικός διευθυντής της Γιουβέντους τόνισε: “Πιστεύω ότι η Γιουβέντους παραμένει η πιο δυνατή και το φαβορί γιατί έχει τον ίδιο κορμό και η αλλαγή προπονητή δεν θα επηρεάσει την ομάδα. Μπορεί να αποτελέσει και κίνητρο για να αποδείξουν ότι μπορούν να νικήσουν και χωρίς τον Κόντε. Αυτή που βρίσκεται πιο κοντά στη Γιούβε είναι η Ρόμα, η οποία κατά τη γνώμη μου δεν κινήθηκε όπως έπρεπε στις μεταγραφές. Ο Ιτούρμπε, όπως και ο Ζερβίνιο, είναι καλός για τις αντεπιθέσεις αλλά στο κέντρο δεν βλέπω κάποιον που με μια μπαλιά θα ανοίξει την αντίπαλη άμυνα και σε ένα πρωτάθλημα αυτό στοιχίζει γιατί δεν μπορείς να παίζεις συνεχώς με αντεπιθέσεις. Οι μικρές ομάδες δεν θα αφήνουν 30 μέτρα σε Ιτούρμπε και Ζερβίνιο. Περισσότερο και από τον Αργεντινό, η Ρόμα χρειαζόταν έναν σέντερ φορ”.

Για το γεγονός πως η Ρόμα έχει ξεκινήσει διαδικασίες για την κατασκευή νέου γηπέδου, ο Μότζι δήλωσε: “Όταν ήμουν στη Γιουβέντους είχαμε έτοιμα τα πλάνα, είχαμε τα λεφτά αλλά η γραφειοκρατία καθυστερούσε τα πάντα. Το πρόβλημα είναι ότι στην Ιταλία οι ομάδες θέλουν να τους χτίσει γήπεδα το κράτος. Αυτό δεν είναι φυσιολογικό, αλλά δεν είναι επίσης φυσιολογικό να πρέπει η Ρόμα να χτίσει και σταθμό του μετρό για να μπορέσει να κάνει το γήπεδο της”.