Το ταξίδι της ανόδου και οι αποκαλύψεις για το «ξεπούλημα» της ΑΕΚ

Το σημερινό ρεπορτάζ του αθλητικού έντυπου Τύπου για την ΑΕΚ.

Ο σημερινός Τύπος ασχολείται με το πρόγραμμα της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα της Football League, αλλά και όλα όσα αποκάλυψε η εκπομπή «Δίκη του ΣΚΑΪ».

Αναλυτικά:

Goal

«Από το Αίγιο στη SuperLeague» είναι ο τίτλος της εφημερίδας. «Με αντίπαλο τον Παναιγιάλειο ξεκινά η πορεία της επιστροφής της ΑΕΚ. Το παρασκήνιο από τη χθεσινή κλήρωση. Μέσα στον Σεπτέμβρη η οικοδομική άδεια. Καμία κίνηση για φορ παρά τον τραυματισμό του Μπρέσεβιτς».

Sportday

«Μόλις 1.727 χλμ!» είναι ο τίτλος της εφημερίδας η οποία καταγράφει το οδοιπορικό της ΑΕΚ στο δρόμο της επιστροφής της στη Super League. «Πρώτη στάση Αίγιο. Έμειναν δύο επιθετικοί, πάει και ο Μπρέσεβιτς».

Livesport

«Παράρτημα η ΑΕΚ» είναι ο τίτλος της εφημερίδας η οποία αναφέρεται στο παζάρεμα της ΑΕΚ πριν από δύο χρόνια όταν ήθελαν να την κάνουν δορυφόρο.

Ώρα των σπορ

«Ούτε διαλυμένη δεν μπόρεσαν να την αγγίξουν» γράφει η εφημερίδα σχετικά με τα όσα αποκαλύφθηκαν από την «Δίκη του ΣΚΑΙ». «Ξεκίνημα εκτός έδρας για την ΑΕΚ. Αγώνας δρόμου για να είναι έτοιμος ο Μπρέσεβιτς στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Καμία ανησυχία για Κορδέρο. Αισιοδοξία για Σοϊλέδη. Στο τεχνικό επιτελείο της Βασίλισσας ο Φαλέκας».

 

Μπορείτε να δείτε τα σημερινά πρωτοσέλιδα εδώ