Στην ΑΕΚ ο Κτιστάκης

Ο Γιάννης Κτιστάκης, καθηγητής Φυσικής Αγωγής, αποτελεί από σήμερα μέλος της μπασκετικής ΑΕΚ, αναλαμβάνοντας έπειτα από απόφαση του Βαγγέλη Ζιάγκου το σκάουτινγκ της “Βασίλισσας”.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΚΑΕ:
“Συμπληρώνεται το τεχνικό επιτελείο της ΑΕΚ της περιόδου 2014-2015. Ο Γιάννης Κτιστάκης, καθηγητής Φυσικής Αγωγής, ανήκει από σήμερα στο δυναμικό της «Βασίλισσας», μετά από απόφαση του Βαγγέλη Ζιάγκου, και μεταξύ άλλων αναλαμβάνει το «σκάουτιν» της ομάδας. Η διοίκηση της ΚΑΕ τον καλωσορίζει στην μεγάλη οικογένεια της ΑΕΚ.

Βιογραφικό:

Ο Κτιστάκης υπήρξε νταμπλούχος Ελλάδος με την ομάδα Γυναικών του Αθηναϊκού την περίοδο 2010-2011 και συνεργάτης του Κώστα Μίσσα στην Εθνική Ομάδα Ανδρών U20, η οποία το 2010 κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, στην Κροατία. Υπήρξε συνεργάτης του Κώστα Πετρόπουλου στην Εθνική Ανδρών U20 στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2000, στα Σκόπια. Έχει εργαστεί ως πρώτος προπονητής στην Εθνική Γυναικών. Έχει εργαστεί επίσης στους Αμπελοκήπους, στο Μαρούσι, στον Πανελλήνιο, στον Ηλυσιακό, το Αιγάλεω, το Παγκράτι”