Κρέμασε τα γάντια του ο Μάχο

Έβαλε τέλος στην καριέρα του ο πρώην τερματοφύλακας του Μάχο

Ο Γιούργκεν Μάχο αποφάσισε να αποχωρήσει από την ενεργό δράση στα 37 του, βάζοντας τέλος σε μία αρκετά καλή καριέρα αλλά και σε αρκετούς τραυματισμούς. Συγκεκριμένα, ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ είπε τα εξής: “Μετά από πολλή σκέψη έφτασα στο σημείο να πάρω την απόφαση να βάλω τέλος στην καριέρα μου μετά από 18 χρόνια ως επαγγελματίας στο ανώτερο επίπεδο. Είχε την τύχη να ζήσω πολλά πράγματα και να δω περισσότερα. Νομίζω ότι πήρα όλα όσα μπορείς να πάρει κανείς από μια τέτοια καριέρα. Πολλά θετικά αλλά και πολλά αρνητικά που αφορούσαν τραυματισμούς”

O Αυστριακός τόνισε πως θέλει να συνεχίσει με το ποδόσφαιρο από άλλον πόστο, ψάχνοντας να εργαστεί ως προπονητής τερματοφυλάκων: “Θέλω όλα αυτά που έζησα. Όλη αυτή την εμπειρία να τη χρησιμοποιήσω και να μεταδώσω τις γνώσεις μου σε νέα παιδιά”

Τον Γιούργκεν Μάχο θα τον θυμούνται οι φίλοι της “Ένωσης” από το πέρασμα του στην ΑΕΚ στο διάστημα 2007 με 2009. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο βετεράνος πλέον τερματοφύλακας έχει αγωνιστεί και 26 φορές με την φανέλα της εθνικής Αυστρίας.