Στο γήπεδο της Επισκοπής θα αγωνιστεί η ΑΕΚ

Η Επισκοπή πήρε την άδεια χρήσης του γηπέδου της και εκεί θα δώσει όλους τους αγώνες της για τη Β’ Εθνική, μεταξύ αυτών και με την ΑΕΚ.

Σε ανακοίνωση της η Κρητική ομάδα ενημερώνει πως πήρε την άδεια που χρειαζόταν η ομάδα και έχει ξεκινήσει να επιδιορθώνει αρκετούς χώρους του γηπέδου, προκειμένου να είναι έτοιμο για να υποδεχτεί όλες τις ομάδες του πρωταθλήματος της Football League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Πήρε την πολυπόθητη άδεια που χρειαζόταν η ομάδα μας για το γήπεδο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης»!

Από σήμερα το πρωί βρέθηκε στο γήπεδο των κυανόλευκων η επιτροπή ελέγχου για να διερευνήσει εάν θα χορηγήσει άδεια ή όχι, προκειμένου να διεξαχθεί κανονικά και νομότυπα ο επαναληπτικός αγώνας κυπέλλου με τον Ηρακλή Ψαχνών…

Ευθύς εξ αρχής, ελέγχθηκαν ενδελεχώς όλοι οι χώροι εντός κι εκτός γηπέδου (αποδυτήρια, στέγαση, ιατρείο, αγωνιστικός χώρος, φωτισμός, αντιπυρική προστασία, κερκίδα, κυλικείο κ.α.) και γενικώς η πληρότητα που διαθέτει το «Θ.Β» σε θέματα ασφάλειας. Το γήπεδο -ακόμη κι αυτή την ώρα- δέχεται ένα μικρό «λίφτινγκ» (γίνονται κάποιες μικρές επιδιορθώσεις, κάποιες επιστρώσεις χρωμάτων κ.α.) προκειμένου να υποδεχθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον κόσμο, το προσεχές Σάββατο (13/9).

Την επιμέλεια-έλεγχο είχε αναλάβει η πολιτικός μηχανικός και πρόεδρος Επιτροπής καταλληλότητας γηπέδων της Περιφέρειας κα Ελένη Αντωνογιαννάκη, ενώ το «παρών» έδωσαν, ο Αστυνομικός υποδιευθυντής και διοικητής του Α.Τ. Ρεθύμνου Αδάμ Παραδεισανός, ο Πυραγός και Υποδιοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρεθύμνου Νικόλαος Ζανιδάκης καθώς και ο εκπρόσωπος της ΕΠΣΡ κ. Μανώλης Καλυβιανάκης.

Φυσικά, παρόντες κατά τη διάρκεια του ελέγχου ήταν, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Επισκοπής κ. Νικολιδάκης καθώς και ο πρόεδρος του τοπικου συμβουλίου της Επισκοπής κ. Καμπουράκης».