Πάει για… Δεκέμβριο η ενίσχυση

Σε 24 ώρες κλείνει η μεταγραφική περίοδος και για τους ελεύθερους παίκτες και η ενίσχυση της ΑΕΚ πάει για Δεκέμβριο.

Λίγες ώρες απέμειναν πριν το επίσημο πέσιμο της μεταγραφικής… αυλαίας και για τους ελεύθερους ποδοσφαιριστές, καθώς οι ομάδες έχουν περιθώριο να κάνουν τις τελευταίες τους κινήσεις ως αύριο (12/9) τα μεσάνυχτα. Στην ΑΕΚ υπήρξε η σκέψη ως την τελευταία στιγμή για την απόκτηση ενός επιθετικού, που θα πλαισιώσει τους Αραβίδη, Μπρέσεβιτς και Ντακόλ, αλλά πρόθεση των ανθρώπων του συλλόγου είναι να καταλήξουν σε μια επιλογή που θα πληροί 100% τις προδιαγραφές που έχουν θέσει εξ αρχής.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή, οι επιλογές δεν είναι πολλές και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, περαιτέρω μεταγραφική ενίσχυση θα υπάρξει τον Δεκέμβριο. Ο Τραϊανός Δέλλας μάλιστα, είναι απόλυτα ικανοποιημένος με το υλικό που έχει αυτή τη στιγμή στα χέρια του, το οποίο για τα δεδομένα της κατηγορίας είναι κάτι περισσότερο από επαρκές.

Μέχρι την τελευταία στιγμή ωστόσο, παραμένει ανοιχτό το θέμα του Κατσουράνη. Ο διεθνής μέσος δεν έχει κλείσει σε καμία ομάδα περιμένοντας την ΑΕΚ, αλλά δύσκολα θα προχωρήσει η περίπτωσή του. Στις επόμενες 24 ώρες ωστόσο, θα γνωρίζουμε αν θα υπάρξει κάποια έκπληξη της τελευταίας στιγμής.