Νικολάου : «Στόχος για φέτος είναι η είσοδος στα πλέι οφ»

Ο κ. Νικολάου μίλησε για όλα όσα συμβαίνουν στην ΚΑΕ ΑΕΚ.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον «NOVAΣπορ FM», ο κ. Νικολάου μίλησε για την ΚΑΕ ΑΕΚ, ενώ τόνισε πως τα προβλήματα της ομάδας λύνονται σε όλα τα επίπεδα.

Αναλυτικά:

«Όλα τα προβλήματα λύθηκαν, η ΑΕΚ έγινε ΚΑΕ και περιμένει τις επόμενες μέρες να πάρει το πιστοποιητικό συμμετοχής στην ΕΕΑ για να αγωνιστεί κανονικά στην Α1 μπάσκετ.

Από την περυσινή περίοδο, έμειναν μόνο τρεις παίκτες και οι υπόλοιποι είναι καινούργιοι. Από τις 30 Αυγούστου, καταφέραμε μέσα σε δύο εβδομάδες να φτιάξουμε ομάδα στην επιστροφή μας εκεί που ανήκουμε και αυτό ισοδυναμεί με ένα θαύμα.

Ο Ζιάγκος σωστά έμεινε στην ομάδα, είναι 300% βελτιωμένος σε σχέση με τα τρία προηγούμενα χρόνια και έφτιαξε επιτελείο με παλιούς και νέους συνεργάτες.

Ο Αλεξίου έχει δεύτερο σχέδιο στο μυαλό του για την ΚΑΕ και αναμένεται να αναλάβει το μπάσκετ. Δε νομίζω να έρθει κάποιο μεγάλο όνομα, περιμένουμε τον Μπάρλο, έχουμε συζητήσει μαζί του, όμως αν αργήσει να απαντήσει, θα πάρουμε κοινοτικό.

Πιθανή έδρα θα είναι το ΟΑΚΑ από την 1η Οκτωβρίου και περιμένουμε τη νέα αδειοδότηση για τα γήπεδα.

Υπάρχει σχέδιο για ανάδειξη και απόκτηση νέων και ταλαντούχων παικτών, όμως δεν υπάρχουν γήπεδα για να προπονηθούν.

Ο στόχος για τη φετινή περίοδο είναι η είσοδος στα πλέι οφ, δεν κοιτάμε την παραμονή, το ίδιο πιστεύουν και περιμένουν και οι παίκτες».