Δέλλας: “Θέλουμε νίκες σε όλα τα παιχνίδια”

Στη σοβαρότητα που έδειξαν οι παίκτες του, αλλά και στη συνεχή βελτίωση της ΑΕΚ, στάθηκε ο Δέλλας.

Στο γεγονός ότι οι παίκτες του έδειξαν σοβαρότητα και συγκέντρωση, παρά το 4-0 του πρώτου αγώνα, στάθηκε ο Τραϊανός Δέλλας στις δηλώσεις του μετά το τέλος του σημερινού επαναληπτικού με το Φωκικό.

Αναλυτικά, ο προπονητής της ΑΕΚ είπε:

«Ήρθαμε με σκοπό να κερδίσουμε, ασχέτως αν είχαμε κερδίσει 4-0. Είμαι ευχαριστημένος και θα το έλεγα αυτό ακόμα και αν δεν έμπαινε το γκολ στο τέλος. Ήθελα από τους παίχτες μου να δείξουν, σοβαρότητα, πειθαρχία και συγκέντρωση παρ’ όλο που το ματς ήταν αδιάφορο σε εισαγωγικά, λόγω του πρώτου παιχνιδιού. Αυτά τα στοιχεία τα είχαμε και είμαι πολύ ευχαριστημένος».

Σας προβληματίζει το γεγονός ότι χάθηκαν πολλές ευκαιρίες;

«Δεν είναι κάτι που με προβληματίζει από τη στιγμή που δημιουργούμε ευκαιρίες και κάνουμε φάσεις, θα έρθουν και τα γκολ».

Τι έχετε να πείτε για τον κόσμο;

«Ο κόσμος της ΑΕΚ απέδειξε από πέρυσι, όταν παίζαμε σε μικρότερη κατηγορία ότι μας στηρίζει και εμείς προσπαθούμε στο γήπεδο να ανταποδώσουμε με την εικόνα μας αυτή την αγάπη και τη στήριξη του κόσμου».

Πιστεύετε ότι η ομάδα είναι σε καλό δρόμο για να επιτευχθεί ο στόχος της ετοιμότητας της πρεμιέρας του πρωταθλήματος;

«Όσο πλησιάζουμε στο πρωτάθλημα βελτιωνόμαστε όλο και περισσότερο. Προσπαθούμε να διορθώσουμε τα λάθη που κάνουμε και όσο προχωράνε τα παιχνίδια θα βρίσκουμε τα πατήματά μας».

Έχετε να σχολιάσετε κάτι για το περίεργο πρόγραμμα στην αρχή του πρωταθλήματος και τα τρία συνεχόμενα εκτός έδρας ματς;

«Θα μείνω στο περίεργο, δε θα πω κάτι άλλο. Ότι παιχνίδια έχουμε θα τα παίξουμε και θα προσπαθήσουμε να τα κερδίσουμε».