
Για τη νίκη και μια καλή εμφάνιση έπαιξε σήμερα η ΑΕΚ, όπως τόνισε ο Γιάννης Ανέστης. Ο τερματοφύλακας της Ένωσης πρόσθεσε πως πλέον άπαντες στην ομάδα περιμένουν την έναρξη του πρωταθλήματος.
Αναλυτικά, ο γκολκίπερ της ΑΕΚ είπε:
«Είμαστε ευχαριστημένοι για τις δύο νίκες που κάναμε, πήραμε την πρόκριση που πιστεύω ότι ήρθε μέσα από δύο πολύ καλές εμφανίσεις και τώρα κοιτάμε τη συνέχεια. Έχουμε μια εβδομάδα για να προετοιμαστούμε για το πρωτάθλημα και πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα έχουμε τους ομίλους. Εκεί θα δούμε την κλήρωση και θα κάνουμε ότι κάνουμε σε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά θα παλέψουμε για τις νίκες».
Σε ερώτηση αν το 4-0 επηρέασε τους παίκτες, απάντησε: «Ουσιαστικά είχαμε προκριθεί από το πρώτο παιχνίδι, αλλά ποδόσφαιρο είναι, όλα γίνονται. Ήρθαμε εδώ για να κερδίσουμε πάλι, παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και κερδίσαμε. Αυτό κρατάμε», ενώ αναφερόμενος στις πολλές χαμένες ευκαιρίες σχολίασε: «Είναι πολύ καλό που κάνουμε ευκαιρίες, θα δουλέψουμε ακόμη περισσότερο σε αυτόν τον τομέα και θα πάμε καλύτερα».