Η οικοδομική άδεια και οι χαμένες ευκαιρίες

Το σημερινό ρεπορτάζ του αθλητικού έντυπου Τύπου για την ΑΕΚ.

Ο σημερινός Τύπος ασχολείται με την οικοδομική άδεια του γηπέδου της ΑΕΚ, αλλά και τις ευκαιρίες που έκανε η «Ένωση» στον αγώνα με τον Φωκικό.

Αναλυτικά:

Goal

«Τρεις αρετές και μια πληγή», είναι ο τίτλος της εφημερίδας σχετικά με την ΑΕΚ. «Η μεσοεπιθετική γραμμή δημιούργησε συνολικά 21 τελικές στο παιχνίδι με τον Φωκικό, τη στιγμή που η γραμμή κρούσης έφτιαξε μόλις τρεις».

SportDay

«Καμία ανησυχία για την Αγιά Σοφιά», αναφέρει η συγκεκριμένη εφημερίδα , φέρνοντας ξανά στην επικαιρότητα το θέμα με την οικοδομική άδεια του νέου γηπέδου της «Ένωσης».

LiveSport

«Οι δύο όψεις του νομίσματος», είναι ο τίτλος της εφημερίδας LiveSport, η οποία καταγράφει τα συν και τα πλην του αγώνα με τον Φωκικό. «Συμβουλή Δέλλα στους παίκτες: Μην αγχώνεστε με τις χαμένες ευκαιρίες. Αραβίδης: Δεν έχω να δώσω απαντήσεις σε κανέναν».

Ώρα των Σπορ

«Ταινία στο χόλιγουντ η ΑΕΚ», αναφέρει ο τίτλος της εν λόγω εφημερίδας: «Ο ατζέντης των μεγάλων επιτυχιών, Κώστας Μπότος που μεγαλουργεί στην Αφρική τα τελευταία χρόνια παραχωρεί μια συνέντευξη που θα συζητηθεί». «Σε χρόνο ρεκόρ και η άδεια», αναφέρεται σχετικά με την οικοδομική άδεια της Αγιάς Σοφιάς.