Η νέα μπουτίκ της ΑΕΚ!

Με πυρετώδεις ρυθμούς έχει ξεκινήσει η δημιουργία της νέας μπουτίκ της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η ΑΕΚ της επόμενης ημέρας είναι γεγονός και έχουν ήδη αρχίσει να γίνονται τα πρώτα βήματα. Συγκεκριμένα, έχουν ξεκινήσει τα έργα για τη δημιουργία της νέας μπουτίκ  της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η νέα μπουτίκ θα δημιουργηθεί σε έναν αρκετά μεγάλο χώρο, ώστε να εξυπηρετείται πιο εύκολα το κοινό αφήνοντας πίσω το τελευταίο κατάστημα επί διοίκηση Αδαμίδη.

Ήδη έχει αναρτηθεί το λογότυπο της Puma αλλά και το έμβλημα της ΑΕΚ και έτσι πολύ σύντομα οι φίλοι της «Ένωσης» θα μπορούν να επισκεφτούν τη νέα μπουτίκ στη Λεωφόρο Δεκελείας 118 στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Βέβαια, η μπουτίκ αυτή δεν έχει καμία σχέση με την επίσημη ΑΕΚ. Το κατάστημα που δημιουργείται είναι της εταιρίας που ντύνει την ΑΕΚ για την νέα αγωνιστική περίοδο και ο λόγος που έχει το έμβλημα της ΑΕΚ στη ταμπέλα είναι για διαφημιστικούς λόγους της εταιρίας.

Όμως, το δικαίωμα αυτό το έχει μέχρι τη λήξη της φετινής σεζόν καθώς για την επόμενη χρονιά η Puma θα ανταγωνιστεί και με άλλες εταιρίες όπως η Kappa.

Η επίσημη μπουτίκ της ΑΕΚ θα είναι στην «Αγιά Σοφιά». Από εκεί και πέρα όσες εταιρίες αθλητικού υλικού συνεργάζονται με την ΑΕΚ θα μπορούν να ανοίγουν δικά τους καταστήματα και να πουλάνε προϊόντα της ΑΕΚ όπως θα συμφωνηθεί στις συμβάσεις που θα υπογράψουν.