Κλινικά νεκρός οπαδός στο Ηράκλειο!

Τραγικό θάνατο βρήκε 46χρονος οπαδός του Εθνικού στην Κρήτη, όταν δέχτηκε επίθεση από οπαδούς του Ηροδότου, στο σημερινό παιχνίδι των δύο ομάδων.

Εκείνο που όλοι μνημονεύαμε ως πιθανό σενάριο, μετά από κάθε αιματηρή συμπλοκή οπαδών στα γήπεδα, δυστυχώς σήμερα επαληθεύτηκε με τον πολύ σοβαρό τραυματισμό οπαδού στο Ηράκλειο!

Συγκεκριμένα, στο περιθώριο του αγώνα της Γ’ Εθνικής μεταξύ του Ηρόδοτου και του Εθνικού στην Κρήτη, ένα 46χρονος οπαδός της ομάδας του Πειραιά δέχτηκε επίθεση από αντίστοιχους του Ηροδότου, οι οποίοι τον τραυμάτισαν πολύ βαριά με χτυπήματα στο κεφάλι.

Όπως γνωστοποίησε η πλευρά του Εθνικού, πρόκειται για τον Κωνσταντίνο Κατσούλη κάτοικο Πειραιά, ο οποίος κρατιέται στην ζωή με τεχνητά μέσα. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο νοσηλεύεται και ένας ακόμη φίλαθλος του Εθνικού, χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του. Πρόκειται για τον 37χρονο Κωνσταντίνο Λόλη, ο οποίος έχει τραυματισθεί στο κεφάλι, και μάλιστα έχει υποστεί κάταγμα ζυγωματικού.

Δυστυχώς το βαρέλι έχει πιάσει πάτο εδώ και πολύ καιρό, αλλά οι άνθρωποι που καθορίζουν τις τύχες του ελληνικού ποδοσφαίρου, προτιμούν να «διορίζουν» πρωταθλητές από το προσπαθούν να λύσουν τα προβλήματα που συνεχώς διογκώνονται.