Η τραγωδία στην Κρήτη και η κλήρωση του Κυπέλλου

Το σημερινό ρεπορτάζ του αθλητικού Τύπου για την ΑΕΚ.

Ο σημερινός Τύπος ασχολείται με την τραγωδία της Κρήτης και τον κλινικά νεκρό φίλαθλο του Εθνικού Πειραιώς, ενώ σχετικά με την ΑΕΚ αναφέρεται στη κλήρωση του Κυπέλλου.

Συγκεκριμένα:

SportDay

Η έναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, το πρόγραμμα της Σούπερ Λίγκας, αλλά και η τραγωδία με τον κλινικά νεκρό φίλαθλο στην Κρήτη μονοπωλούν το ενδιαφέρον της εφημερίδας «SportDay» σήμερα.

Goal

Και η «Goal» έχει αφήσει στην άκρη το ρεπορτάζ για την ΑΕΚ τονίζοντας: «Που πάμε;». «Στην παράνοια της βίας του ποδοσφαίρου μας χαροπαλεύει οπαδός του Εθνικού Πειραιώς, ο οποίος ξυλοκοπήθηκε στον αγώνα Γ’ Εθνικής με τον Ηρόδοτο στο Ηράκλειο».

LiveSport

Η LiveSport γράφει: «Φονιάδες». «Σε κόμα ο φίλος του Εθνικού που δέχθηκε αναίτια εν ψυχρώ δολοφονική επίθεση από χούλιγκαν – κτήνη του Ηρόδοτου».

Ώρα των Σπορ

«Ως πότε;», γράφει η συγκεκριμένη εφημερίδα και σχολιάζει: «Νέα αθλιότητα στον «Κρανίου Τόπο» χώρο του Ελληνικού Ποδοσφαίρου». Σχετικά με την ΑΕΚ: «Δίψα για πρόκληση. Παρά το βαρύ πρόγραμμα στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, όλοι στην ΑΕΚ και κυρίως οι παίκτες της θέλουν σήμερα η κληρωτίδα του Κυπέλλου να βγάλει δυνατούς αντιπάλους από Σούπερ Λίγκα».

Για να δείτε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων πατήστε εδώ