Νίκολιτς: Με έχει εντυπωσιάσει ο κόσμος της ΑΕΚ”

Συνέντευξη στην επίσημη σελίδα της ΚΑΕ ΑΕΚ, έδωσε ο Στέφαν Νίκολιτς.

Χαρούμενος για την παραμονή του, αλλά και σίγουρος για την στήριξη του κόσμου, εμφανίστηκε ο Στέφαν Νίκολιτς.

Για την παραμονή του: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ και πάλι στην ΑΕΚ. Σίγουρα δεν έχουμε πολύ χρόνο μέχρι να ξεκινήσει η σεζόν, αλλά βλέπω ότι η ομάδα είναι σε καλό δρόμο. Όταν μου έκανε πρόταση η ΑΕΚ και διαπίστωσα ότι το σταφ παρέμεινε το ίδιο τότε είπα αμέσως το «ναι», από τη στιγμή ειδικά που θα έχουμε τη δυνατότητα να παίξουμε στην πρώτη κατηγορία».

Για τους στόχους: «Είναι πολύ νωρίς ακόμα να μιλήσουμε για στόχους. Άλλωστε, και για μένα ήταν η πρώτη μέρα σήμερα. Ξεκινήσαμε προετοιμασία μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά και σιγά σιγά θα γνωριστούμε όλοι μαζί. Αυτό που μπορώ να καταλάβω μέχρι στιγμής είναι ότι όλοι οι συμπαίκτες μου, είτε οι Έλληνες είτε οι ξένοι, είναι επαγγελματίες αλλά και καλοί χαρακτήρες. Απλά δεν έχουμε πολύ χρόνο για να «δέσουμε» μεταξύ μας και να καταλάβουμε ο ένας το παιχνίδι του άλλου. Όμως, είμαι σίγουρος ότι όλα θα πάνε καλά».

Για τους οπαδούς: «Ο κόσμος είναι πάντα δίπλα μας, οπουδήποτε και να παίζουμε. Αυτό πέρσι με είχε εντυπωσιάσει. Και τώρα περιμένω να δω την ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσουν οι οπαδοί μας στη μεγάλη κατηγορία και ειδικά στα ντέρμπι που θα παίξουμε φέτος, όπως με τον Παναθηναϊκό, τον Ολυμπιακό, τον ΠΑΟΚ, τον Άρη. Πιστεύω ότι θα είναι «τρελοί».

Για τον εαυτό του: «Προσωπικά αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα δουλέψω σκληρά και θα δώσω τα πάντα για την ΑΕΚ. Το σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα. Ξέρω ότι ξεκινήσαμε λίγο αργά την προετοιμασία μας ωστόσο είμαι απόλυτα βέβαιος ότι τόσο εγώ όσο και οι συμπαίκτες μου θα προσπαθήσουμε να φέρουμε την ΑΕΚ όσο ψηλότερα γίνεται».