“Θέλαμε την ΑΕΚ στην έδρα μας”

Ο αντιπρόεδρος του Ηρακλή Ψαχνών, εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του, για το γεγονός ότι η ομάδα του έχει μόλις ένα εντός έδρας ματς.

Ο «χαμένος» του ομίλου της ΑΕΚ, δείχνει να είναι εξ αρχής ο Ηρακλής Ψαχνών. Η ομάδα της Εύβοιας είναι η μόνη που θα παίξει ένα εντός έδρας ματς, γεγονός που δεν ικανοποίησε τους ανθρώπους του συλλόγου, λόγω των εσόδων από τα εισιτήρια.

Μάλιστα, ο αντιπρόεδρος του Ηρακλή Ψαχνών, Ευάγγελος Καλαμπαλίκης, σε δηλώσεις του στάθηκε στο συγκεκριμένο γεγονός, τονίζοντας ότι θα ήθελαν να φιλοξενήσουν την ΑΕΚ στα Ψαχνά.

«Το γεγονός ότι παίζουμε μόνο με μια ομάδα στην έδρα μας είναι η αδικία της κλήρωσης. Σήμερα ψάχναμε να βρούμε ποιες οκτώ ομάδες θα είναι οι άτυχες του κυπέλλου. Όλοι οι άλλοι είχαν μπει στη θέση τους και περιμέναμε να κληρωθούν οι οκτώ από τις 14 ομάδες για να δούμε ποιοι θα είναι οι άτυχοι. Δυστυχώς μια απ’ αυτές ήμασταν κι εμείς. Θα θέλαμε να έχουμε την ΑΕΚ εντός έδρας. Αν ήμασταν εμείς στο 3ο γκρουπ δυναμικότητας και αντίστοιχα η ΑΕΚ στο 4ο θα ήταν ανάποδα και θα είχαμε και απολαβές από τα εισιτήρια, οι οποίες για εμάς είναι κάτι πολύ σημαντικό ειδικά φέτος που υπάρχουν λίγα έσοδα», τόνισε.

Όσον αφορά τα φαβορί του ομίλου, ο διοικητικός παράγοντας του Ηρακλή με αρκετή… δόση χιούμορ, είπε: «Το φαβορί είναι τα Ψαχνά. Τώρα τι θα κάνουν οι άλλοι δεν το ξέρω. Εμείς θα παίξουμε και ό, τι έρθει».