Κίνηση εκφοβισμού ή μήπως όχι;

Για την απόφαση να μην δοθεί η επιχορήγηση στον Παναθηναϊκό και για το τι σημαίνει αυτό για την ΑΕΚ, γράφει ο Ιορδάνης Χρυσοβελώνης.

Ωραία…. Τα πιάσαμε τα λεφτά μας. Εκεί που όλοι μας είχαμε κάνει στην άκρη την υπόθεση γήπεδο, καθώς απλώς περιμέναμε την έκδοση της οικοδομικής άδειας, το Ελεγκτικό Συνέδριο  ήρθε να ταράξει την ηρεμία μας, καθώς έκρινε ως παράνομη την επιχορήγηση για το γήπεδο του Παναθηναϊκού, καθώς δεν θα έχει κέρδος το δημόσιο.(από έργα περιμετρικά του γηπέδου).  Το σχέδιο της “Αγιάς Σοφιάς” μπορεί να προβλέπει κέρδη προς τον δήμο της Νέας Φιλαδέλφειας, όμως δεν παύει να φοβάται για την “στραβή που μπορεί να γίνει.

Τι χειρότερο από τα να έχεις όλα τα χαρτιά, να είσαι έτοιμος να αρχίσεις να σκάβεις και να σου βάζει φρένο το οικονομικό κομμάτι, που μέχρι πριν μα μέρα το είχες λύσει.  Άλλωστε δεν μιλάμε για 7.000.000 ευρώ που δεν θα πάρει ο Παναθηναϊκός, αλλά για το περίπου τριπλάσιο.

Από την ΑΕΚ μπορεί να μην έχει υπάρξει αντίδραση ακόμα, αλλά ίσως να χρειαστεί να αντιδράσει ο κόσμος, που για ακόμα μια φορά τα όνειρα τους, κρίνονται από κάποιους ανθρώπους, που ίσως να μην έχουν ιδέα από την ιστορία της Ένωσης. Άλλωστε έδειξε αρκετές φορές μέσα στο καλοκαίρι, την στάση του σε όσους πήγαν να βάλουν φρένο στην “Αγιά Σοφιά”.

Τώρα μένει να δούμε αν αυτή καμπάνα ήταν εκφοβισμού ή ήθελε να μας προειδοποιήσει για να μην μας πέσει βαρύ στο φινάλε αυτή της υπόθεσης.