Η κλήρωση του Κυπέλλου, οι μικροί και η «Αγιά Σοφιά»

Ο σημερινός Τύπος ασχολείται με την χθεσινή κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας, το κονδύλι της «Αγιά Σοφιάς», αλλά και τους μικρούς που πήρε ο Δέλλας στην αποστολή για το αυριανό φιλικό με τη Λάρισα.

Αναλυτικά:

Goal

«Το μέλλον στα χέρια του», είναι ο τίτλος της εφημερίδας, η οποία αναφέρεται στους έξι ποδοσφαιριστές από το τμήμα κ20 που πήρε ο Δέλλας στην αποστολή για το φιλικό με την Λάρισα και λέει: «Έξι παίκτες της κ20 πήρε ο Δέλλας για το αυριανό φιλικό με την Λάρισα».

SportDay

«Κληρώθηκε με το παρελθόν (Ατρόμητο, Πανθρακικό) στο Κύπελλο, αναφέρει η εφημερίδα. σχολιάζοντας την κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας και το… παιχνίδι που έπαιξε η κληρωτίδα στην ΑΕΚ.

LiveSport

«Ανησυχία και στην ΑΕΚ», είναι ο τίτλος της εφημερίδας σχετικά με το κονδύλι του γηπέδου και συνεχίζει: «Το στοπ του ελεγκτικού συνεδρίου για την Λεωφόρο άναψε φωτιάς. Σε 2 σημεία ποντάρει η Ένωση για τη Ν. Φιλαδέλφεια δεν υπάρχει εναλλακτική λύση Βοτανικού και η επιδότηση των 20 εκατ. καλύπτει το 30% και όχι το 100% του πρότζεκτ».

Ώρα των Σπορ

«Το πάνω χέρι η ΑΕΚ», είναι ο τίτλος της εν λόγω εφημερίδας η οποία σχολιάζει: «Ξεκάθαρο προβάδισμα για την πρόκριση στους 16 έχει η Ένωση μετά από την κλήρωση των ομίλων». «Το παιχνίδι της κληρωτίδας: Τις ομάδες που σφράγισαν τον υποβιβασμό της το 2013, βρίσκει μπροστά της η ΑΕΚ στο Κύπελλο». «Το νέο αίμα στη Λάρισα: Ο Δέλλας παίρνει στην αποστολή για το αυριανό φιλικό με την ΑΕΛ έξι παίκτες από την κ20».

 

Δείτε τα πρωτοσέλιδα εδώ