«Το γήπεδο θα γίνει»

Το σημερινό ρεπορτάζ του αθλητικού έντυπου Τύπου για την ΑΕΚ.

Ο σημερινός αθλητικός Τύπος ασχολείται με την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ.

Αναλυτικά:

Με την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ ασχολείται ο σημερινός (17/09) αθλητικός Τύπος, τονίζοντας ότι δεν έχει καμία σχέση με την Λεωφόρο. «Το γήπεδο θα γίνει», αναφέρει ο Μελίσσανίδης.

Goal

«Η Αγιά Σοφιά θα γίνει ότι και αν γίνει», είναι ο τίτλος της εφημερίδας Goal, η οποία σχολιάζει: «Κατηγορηματικός ο Δημήτρης Μελισσανίδης για την άμεση έναρξη των εργασιών στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ».

LiveSport

«Όλα για την άδεια», είναι ο τίτλος της εφημερίδας η οποία σχολιάζει: «Αισιοδοξία στην ΑΕΚ ότι τα έργα στη Νέα Φιλαδέλφεια θα ξεκινήσουν ενός χρονοδιαγράμματος. Τι παίζει με τα λεφτά της Περιφέρειας».

Ώρα των Σπορ

«Καμία σχέση η Λεωφόρος με την Αγιά Σοφιά», είναι ο τίτλος της εφημερίδας η οποία σχολιάζει: «1. Σε μια περίπτωση μιλάμε για ανάπλαση γηπέδου που ήδη υπάρχει και στην άλλη για κατασκευή νέου γηπέδου. 1. Για το γήπεδο του ΠΑΟ υπάρχει η αιτιολογία (θεωρητικά) του Βοτανικού, ενώ η ΑΕΚ δεν έχει καν γήπεδο και δεν υπάρχει άλλο πρότζεκτ. 3. Για τη χρηματοδότηση της ανάπλασης της Λεωφόρου προορίζεται το 100% από την Περιφέρεια, ενώ για την Αγιά Σοφιά δεν αφορά ούτε στο 30% της συνολικής χρηματοδότησης του έργου».

Για να δείτε τα πρωτοσέλιδα πατήστε εδώ