Μελισσανίδης: «Γήπεδο θα γίνει ό,τι και αν γίνει!»

Ο «Τίγρης» είναι απόλυτα σίγουρος πως η κατασκευή του γηπέδου δεν θα επηρεαστεί από κανέναν.

Έφτανε η διαρροή της πιθανής εισήγησης του αρμόδιου εισηγητή προς το ελεγκτικό συμβούλιο της Περιφέρειας Αττικής για τη χρηματοδότηση της ανάπλασης στο γήπεδο του Παναθηναϊκού για να προκαλέσει ερωτηματικά για την υπόθεση της ΑΕΚ.

Άλλωστε, είναι γνωστό πως η Ένωση έχει διαπιστώσει αρνητική πρόθεση από τη νέα περιφερειάρχη του λεκανοπεδίου, αλλά και τον νέο δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας. Ωστόσο, αυτά δεν επηρεάζουν το πρότζεκτ του νέου γηπέδου. Αντίθετα, στην Ένωση προχωρούν ολοταχώς για την έναρξη των εργασιών με την απόκτηση της οικοδομικής άδειας εντός του Οκτωβρίου.

Στην ΑΕΚ είναι ενήμεροι για όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες και ξέρουν καλά πως δεν υπάρχει καμία σύνδεση του “πράσινου μπλόκου” με την “Αγια-Σοφιά”. Στην Ένωση είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν και είναι εκφρασμένη πολλές φορές η βούληση του Μελισσανίδη για το γήπεδο: “Γήπεδο θα γίνει, ότι κι αν γίνει” επαναλαμβάνει με τρόπο που δεν επιδέχεται αμφισβήτησης ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ. Και γι’ αυτό προχωρά βήμα βήμα και σε καθεστώς απόλυτης νομιμότητας. Η ΑΕΚ εξασφάλισε τον νόμο της, δέχθηκε κάθε εισήγηση για βελτιωτικούς όρους, τώρα περιμένει την έγκριση της οικοδομικής άδειας.

Η ΑΕΚ περιμένει την άδεια και ετοιμάζει τις… μπουλντόζες. Έχει εξασφαλίσει άλλωστε σημαντικό μέρος του πρότζεκτ από χρήματα που έχει βάλει στη Δικέφαλος 1924 ΑΕ ο Δημήτρης Μελισσανίδης, αλλά και σημαντικοί μέτοχοι όπως οι Παππάς, Χατζηιωάννου, Σάλλας, Δαλακούρας. Τα χρήματα της Περιφέρειας προορίζονται έτσι και αλλιώς για το δεύτερο στάδιο του έργου και η ΑΕΚ προχωρά δίχως άλλη χρονοτριβή στο πρότζεκτ της. Αυτό δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση πως απεμπολεί τα δικαιώματά της από την Περιφέρεια. Ωστόσο, σε αυτή τη φάση -και δίχως τίποτε επίσημο από την πλευρά της Δούρου- η ΑΕΚ φροντίζει όσα είναι απαραίτητα για την έναρξη των εργασιών. Ήδη έχει εξασφαλίσει άδεια για παροχή ρεύματος, νερού, φυσικού αερίου, αλλά και λυμάτων για το εργοτάξιο που θα στηθεί στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Πηγή: sentragoal