Σαρρής: «Όλα επίσημα όταν φοράς το Δικέφαλο»

Απόλυτα έτοιμη θα είναι η ΑΕΚ στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Πανθρακικό, σύμφωνα με τον Γιώργο Σαρρή.

Για τις αδυναμίες της ΑΕΚ στο πρώτο μέρος, αλλά και την εν γένει καλή της εμφάνιση σήμερα στη Λάρισα, μίλησε ο κεντρικός αμυντικός της Ένωσης, Γιώργος Σαρρής, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει φιλικό ματς όταν αγωνίζεσαι με το Δικέφαλο στο στήθος…

«Ήταν ένα καλό παιχνίδι απο την μεριά μας, κρατήσαμε μπάλα. Είχαμε κάποιες αδυναμίες, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο με το να κρατήσουμε την μπάλα στον χώρο του κέντρου. Πιστεύω ότι έπρεπε να χτυπήσουμε την Λάρισα απο τα πλάγια. Βάζαμε την μπάλα στο κέντρο, κάναμε αβίαστα λάθη, είμασταν ανοικτοί, «τρώγαμε» κάποιες κόντρες οι οποίες μια απο αυτές μετουσιώθηκε σε γκολ», είπε αρχικά, ενώ για το αν θα είναι έτοιμη η ΑΕΚ στο πρώτο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Πανθρακικό την επόμενη εβδομάδα, πρόσθεσε:

«Πρέπει να είμαστε έτοιμοι 100%, θα αρχίσουν τα επίσημα παιχνίδια αν και σε μένα στην νοοτροπία μου είναι ότι δεν υπάρχει φιλικό παιχνίδι, όλα τα παιχνίδια είναι επίσημα διότι φοράς τον Δικέφαλο στο στήθος, αντιπροσωπεύεις την ομάδα, τον εαυτό σου και πρέπει σε όλα τα παιχνίδια να δίνεις το 100% για να είσαι έτοιμος, ακόμα και στα λεγόμενα φιλικά».