Δέλλας: “Πολύ χαρούμενος για τα νέα παιδιά”

Ευχαριστημένος από την εικόνα της ΑΕΚ στο σημερινό φιλικό, αλλά κυρίως από την παρουσία των νέων παικτών, έμεινε ο Τραϊανός Δέλλας.

Για τα νέα παιδιά που φόρεσαν σήμερα την… βαριά φανέλα της ΑΕΚ και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, μίλησε στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του φιλικού με τη Λάρισα ο Τραϊανός Δέλλας.

Αρχικά, ο «Κολοσσός» είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος για το γεγονός, ότι είδα σήμερα έξι παιδιά συν τον Γροντή επτά, που έχουν βγει μέσα από τα σπλάχνα της ΑΕΚ και που βρίσκονται στην πρώτη ομάδα. Αυτό δείχνει ό,τι προχωράμε και πως η δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής και αξίζουν συγχαρητήρια όλοι».

Αναφερόμενος στο αγωνιστικό κομμάτι, του σημερινού παιχνιδιού, πρόσθεσε: «Ήρθαμε να παίξουμε ένα φιλικό με μία καλή ομάδα, με μεγάλο ρόστερ. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε μέτρια απόδοση, ανεβήκαμε όμως στο δεύτερο ημίχρονο και δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Το βασικό ήταν να δώσω χρόνο συμμετοχής σε παιδιά που μέχρι τώρα δεν είχαν πολύ, αλλά να δω και κάποια παιδιά από τη δεύτερη ομάδα. Ηταν ένα τεστ δυνατό το σημερινό. Με εξαίρεση το πρώτο ημίχρονο που δεν πήγαμε καλά, συνολικά έμεινα ευχαριστημένος».

Ο προπονητής της ΑΕΚ πάντως, επεσήμανε για άλλη μια φορά πως δεν ανησυχεί για τις χαμένες ευκαιρίες της ομάδας του: «Δεν ανησυχώ. Μέσα από τη δουλειά θα βγουν τα γκολ και θα έρθουν οι ευκαιρίες», ενώ σχετικά με την αναβολή του πρωταθλήματος, έδειξε τη δυσαρέσκειά του, λέγοντας: «Δεν θα μιλήσω μόνο για τη δική μου ομάδα, αλλά γενικώς. Όταν οι ομάδες έχουν ξεκινήσει δύο μήνες την προετοιμασία είναι δύσκολο να υπάρχουν αναβολές στο πρόγραμμα. Τι να κάνουμε όμως; Αυτό έχουμε και αυτό πρέπει να κάνουμε. Το μόνο που ξέρουμε σίγουρα είναι πως την προσεχή Τετάρτη παίζουμε με τον Πανθρακικό. Ο προγραμματισμός είναι μέχρι εκεί. Από εκεί και πέρα δεν ξέρουμε τι θα συμβεί. Εάν ξανασυμβεί αυτό, σίγουρα σε βγάζει έξω από αυτό που έχεις προγραμματίσει».