Μαχαιρώθηκε οπαδός σε επεισόδια στο Ολίμπικο

Δυσάρεστες εικόνες εκτυλίχθηκαν στις εξέδρες του Ολίμπικο, με επεισόδια ανάμεσα σε οπαδούς της Ρόμα και της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Πρεμιέρα του Champions League βρήκε τη Ρόμα να θριαμβεύει με 5-1 επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας όμως το φινάλε βρήκε όσους βρέθηκαν στο “Ολίμπικο” να αποχωρούν με μία πικρή γεύση.

Αιτία τα επεισόδια που έλαβαν χώρα εκτός γηπέδου με πρωταγωνιστές μερίδα τιφόζι της Ρόμα με τους “αντίπαλους” οπαδούς που είχαν ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο φίλων της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Ο ένας μαχαιρώθηκε στην ωμοπλάτη και ο άλλος δέχτηκε χτύπημα στο κεφάλι από μπουκάλι, με αποτέλεσμα αμφότεροι να διακομιστούν σε νοσοκομείο της ιταλικής πρωτεύουσας για να τους προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες.

Άσχημες εικόνες εκτυλίχτηκαν όμως και κατά τη διάρκεια του αγώνα και συγκεκριμένα λίγο μετά το πέμπτο γκολ της Ρόμα, όταν από την πλευρά των οπαδών της ΤΣΣΚΑ Μόσχας (περίπου 1.000) άρχισαν να εκτοξεύονται φωτοβολίδες προς τους υποστηρικτές των “τζαλορόσι”.

Ακολούθησε η ρίψη μπουκαλιών προς τους άνδρες της ιδιωτικής ασφαλείας του γηπέδου και ο διαιτητής αναγκάστηκε να διακόψει το ματς για μερικά λεπτά, με αστυνομικούς να αναγκάζονται να εισέλθουν στις εξέδρες για να επιβάλλουν την τάξη.

Πηγή: sport24.gr