Γιαννιώτας: «Η ΑΕΚ θα επιστρέψει και θα διεκδικήσει πρωτάθλημα»

Ο παίκτης του Αστέρα Τρίπολης, Γιάννης Γιαννιώτας μίλησε για την ΑΕΚ και την κατάσταση του Άρη.

Σε συνέντευξη του στην εφημερίδα «Goal», ο Γιάννης Γιαννιώτας μίλησε για την ανάγκη επιστροφής των μεγάλων ομάδων στη SuperLeague, τονίζοντας με σιγουριά πως η ΑΕΚ θα επιστρέψει και θα διεκδικήσει πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Όταν ρωτήθηκε για την κατάσταση στον Άρη:

«Έπαιξε πρεμιέρα στη Γ’ Εθνική και είχε 12.000 κόσμο. Μια ομάδα με τέτοια απογοήτευση, με τέτοια πίκρα, που δεν ήξεραν οι οπαδοί της για ένα ολόκληρο καλοκαίρι αν θα την ξαναδούν. Αυτό τα λέει όλα για τη δυναμική της. Στον Άρη μπήκαν άνθρωποι που τον κατασπάραξαν. Και όχι μια φορά. Μακάρι να βρεθεί ένας επιχειρηματίας, όπως στην περίπτωση της ΑΕΚ με τον Μελισσανίδη, και να την οδηγήσει εκεί που αξίζει. Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει ανάγκη τις παραδοσιακές δυνάμεις του Άρη, της ΑΕΚ, του Ηρακλή, της Λάρισας και άλλων ομάδων».

Σε λυπεί να βλέπεις την ομάδα σε αυτήν την κατηγορία;

«Πάρα πολύ. Εκεί μεγάλωσα, έχω δει τα πάντα στον Άρη. Καλά και άσχημα. Ευχή μου είναι να γυρίσει γρήγορα και να είναι ψηλά. Εκεί αξίζει. Όπως η ΑΕΚ που θα επιστρέψει και θα διεκδικήσει πρωτάθλημα. Θα κάνει καλό αυτό στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Να γίνει πιο ανταγωνιστικό, να δυναμώσουν κι άλλες ομάδες».