Φιλικό με Πρωτέα

Η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ ανακοίνωσε το επόμενο φιλικό για την ερχόμενη Κυριακή

Ο Γιάννης Αρβανίτης κανόνισε τον επόμενο φιλικό αγώνα της ΑΕΚ για να μπορέσει να δοκιμάσει νέα πράγματα με την ομάδα και να δει τους καινούργιους παίκτες εν δράση. Οι “μάγκες” θα ταξιδέψουν στην Άρτα την ερχόμενη Κυριακή όπου θα βρεθούν αντιμέτωποι με τον Πρωτέα σ’ έναν αγώνα φιλικού χαρακτήρα. Η ομάδα της Ηπείρου ανακοίνωσε το ματς που θα ξεκινήσει στις 16:00 και θα λάβει χώρα στο Κλειστό Γυμναστήριο Άρτας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Στα πλαίσια της προετοιμασίας της ομάδας μας για την νέα αγωνιστική περίοδο στην Α2 κατηγορία πλέον, έχουμε την χαρά να φιλοξενήσουμε την κυπελλούχο Ελλάδας Α1 κατηγορίας ΑΕΚ για ένα συναρπαστικό φιλικό αγώνα. Η ΑΕΚ τρείς φορές κυπελλούχος Ελλάδος και έχοντας κατακτήσει δύο πρωταθλήματα είναι μια ομάδα που από το ξεκίνημα της στο χάντμπωλ το 2005 έχει αφήσει το στίγμα της με την πορεία της στο χώρο.

Ο αγώνας θα λάβει χώρα την ερχόμενη Κυριακή στο Κλειστό Γυμναστήριο Άρτας στις 16:00 (είσοδος δωρεάν). Σας περιμένουμε όλους σε μια γιορτή του αθλήματος για το ξεκίνημα της ομάδας μας στην Α2!”