Ρουμελιώτης: «Να νικήσουμε στο Ρέντη και να επιστρέψουμε στη Νέα Φιλαδέλφεια»

Απογοητευμένος εμφανίστηκε ο Μανώλης Ρουμελιώτης μετά την ήττα της ΑΕΚ στο τρίτο παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό για τους τελικούς της Α1 βόλεϊ γυναικών.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του μετά το παιχνίδι: «Σε ένα τέτοιο ματς με τόσα πολλά λάθη σίγουρα δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Ο Ολυμπιακός είχε πιο καθαρό μυαλό, περιορίζοντας τα δικά του λάθη και παρόλο που δεν έπιασε υψηλά στάνταρντς απόδοσης φάνηκε να είναι πολύ ανώτερος από εμάς.»

Στη συνέχεια ο τεχνικός της Ένωσης παραδέχθηκε ότι: «Ήταν έκπληξη και το δεύτερο ματς αλλά και το σημερινό κι ιδιαίτερα τα πολλά και αβίαστα λάθη σχεδόν απ’ όλη την ομάδα τόσο σε ατομικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο. Δεν δείξαμε σε κανένα σημείο του αγώνα το πρόσωπο που έπρεπε,  το αγωνιστικό πρόσωπο προηγούμενων αγώνων».

Όσον αφορά τη συνέχεια ο τεχνικός της «Ένωσης» έδωσε το σύνθημα για την ανατροπή στα επόμενα ματς: «Έχουμε μπροστά μας τρεις ημέρες να ξεχάσουμε αυτά τα δύο ματς, να κοιτάξουμε μπροστά βελτιώνοντας την απόδοση μας πιστεύοντας στη νίκη και με θέληση να μπορέσουμε να νικήσουμε στο Ρέντη και να επιστρέψουμε στη Νέα Φιλαδέλφεια».