Γιώργος Στούπας: «Δεν πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών»

Δείτε τι δήλωσε ο πρόεδρος του Ηρακλή Ψαχνών μία μέρα μετά την δολοφονική επίθεση που δέχθηκε

Ο Γιώργος Στούπας μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 την επομένη της επίθεσης που δέχθηκε από κουκουλοφόρο, λίγο μετά το τέλος του συμβουλίου της Football League. Ο ιδιοκτήτης του Ηρακλή Ψαχνών τόνισε ότι δεν πηγαίνει κάπου το μυαλό του για το ποιος μπορεί να το σχεδίασε. Ακόμη, μίλησε για την απόφαση που πάρθηκε να αναβληθεί η έναρξη του πρωταθλήματος της β’ κατηγορίας και επισήμανε ότι δεν πρόκειται για εκβιασμό και πως πρέπει να βρεθεί λύση για να διατηρήσει το επίπεδο της η Football League.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον Γιώργο Χελάκη

Για την επίθεση: «Μετά το τέλος του συμβουλίου δέχθηκα επίθεση από έναν κουκουλοφόρο. Νόμιζα ότι είναι κάποιος από τους αλήτες που συχνάζουν στην περιοχή. Μου έδωσε μία με ένα γκλοπ που είχε και προσπάθησα να τον απωθήσω και τον έβρισα. Με χτύπησε στο κεφάλι και άρχισα να αιμορραγώ. Είμαι καλά, αλλά θα μπορούσα να μην είμαι. Η αστυνομία ήρθε και έχει επιληφθεί του θέματος, όμως δεν έχει βρει κάτι μέχρι στιγμής. Ελπίζω για εμένα να είναι το τελευταίο συμβάν, αλλά δεν πιστεύω ότι θα αποτελέσει το τελευταίο και για το ποδόσφαιρο».

Ερωτηθείς αν… υποπτεύεται κάποιον για την επίθεση: «Δεν πάει το μυαλό μου κάπου συγκεκριμένα, αλλά και να πήγαινε δεν θα το έλεγα δημόσια. Κάποιος θα αναρωτηθεί γιατί συμβαίνει αυτό… Θα πιστέψει ότι πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών, αλλά δεν έχω τέτοια θέματα εγώ».

Για την αναβολή στο πρωτάθλημα: «Σαν Football League δεν εκβιάζουμε. Όλοι ήταν θετικοί στο να αναδείξουμε το πρόβλημα που υπάρχει σε επίπεδο δομής και υποδομής του ποδοσφαίρου, πλην μιας ομάδας που καταψήφισε. Είναι ποιοτικό το πρωτάθλημα μας και έχει ενδιαφέρον. Κρίνονται άνοδοι στο τελευταίο δευτερόλεπτο. Πρέπει να πούμε τα προβλήματα που υπάρχουν, για να υπάρχει Football League και του χρόνου. Πρέπει να δούμε τα προβλήματα που υπάρχουν. Έχουμε κωδικοποιήσει τα προβλήματα για κάθε άνθρωπο που θέλουμε να συναντήσουμε. Δεν θα ζητήσουμε 500 πράγματα. Πρέπει να παραμείνει υγιής η Football League. Πιστεύω ότι θα βρούμε ανταπόκριση και ότι θα μας ακούσουν. Δεν μπορώ να απαντήσω αν υπάρχει περίπτωση να μην ξεκινήσει το πρωτάθλημα, αλλά εμείς δεν εκβιάζουμε. Δεν σημαίνει πως επειδή δεν θα ξεκινήσει ακόμη το πρωτάθλημα, ότι δεν έχουμε υποχρεώσεις. Θα αναρωτηθεί κάποιος γιατί δεν έγιναν όλα αυτά νωρίτερα και όχι λίγο πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα… αλλά μέχρι πριν λίγο καιρό δεν γνωρίζαμε πριν είμαστε. Ο Άρης δεν ήξερε σε ποια κατηγορία θα παίξει».

πηγή: sport-fm.gr