Τσιάκος: «Τιμή για εμένα να είμαι αρχηγός της ΑΕΚ»

Τις πρώτες του δηλώσεις ως ένας από τους αρχηγούς της ΑΕΚ, έκανε ο Γιώργος Τσιάκος.

Ο Γιώργος Τσιάκος, μίλησε στην επίσημη σελίδα της ΚΑΕ ΑΕΚ στο Facebookγια τους στόχους της ομάδας, τις δυσκολίες της Α1, ενώ τόνισε πως είναι τιμή για εκείνον που θα είναι αρχηγός της ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον στόχο: «Καταφέραμε το στόχο της επιστροφής της ΑΕΚ εκεί που ανήκει, στην Α1. Τώρα πλέον υπάρχει μπροστά μας μία νέα πρόκληση. Η ΑΕΚ είναι καταδικασμένη να πρωταγωνιστεί. Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε για να είναι υπερήφανοι οι οπαδοί μας».

Για την προετοιμασία: «Γίνεται μία πολύ σοβαρή δουλειά στην ομάδα. Δίνουμε όλοι που είμαστε εδώ το 100% σε κάθε προπόνηση. Είναι μία κουραστική περίοδος για όλους μας με διπλές προπονήσεις, αλλά πρέπει να «δέσουμε» ως σύνολο, να «χτίσουμε» το παιχνίδι μας, όπως και τις σχέσεις μεταξύ μας. Θέλουμε η ομάδα να είναι έτοιμη όταν πρέπει, αρχής γενομένης στο ματς Κυπέλλου με τον Κολοσσός Ρόδου. Δεν έχουμε πολύ χρόνο και χρειάζεται να υπερβάλλουμε εαυτούς».

Για τις δυσκολίες της Α1: «Τίποτα δεν είναι εύκολο, αρκεί να το κάνουμε εμείς εύκολο. Ξέρουμε ότι τα πράγματα στην Α1 θα είναι δύσκολα. Εκεί υπάρχουν άλλα μπάτζετ, άλλες ομάδες, άλλοι παίκτες. Όμως εμείς δουλεύουμε για να ανταπεξέλθουμε. Άλλωστε, οι «δύσκολοι» είναι αυτοί που συνεχίζουν. Και αυτό που βλέπω είναι ότι όλα τα παιδιά είναι «φτιαγμένα» με τέτοιο μέταλλο ώστε να μην εγκαταλείψουν στην πρώτη δυσκολία».

Για το «περιβραχιόνιο»: «Είναι πολύ μεγάλη τιμή για μένα που θα είμαι αρχηγός της ΑΕΚ. Αλλά παράλληλα αποτελεί και μία ευθύνη, καθώς όταν είσαι αρχηγός της ομάδας που αγαπάς, θέλεις να πετύχεις. Το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι η ομάδα θα δίνει το 100% σε κάθε παιχνίδι για να κάνει χαρούμενο και υπερήφανο τον κόσμο της».