Για 12 Οκτωβρίου πάει η σέντρα της Football League!

To Σαββατοκύριακο 11-12 Οκτωβρίου φαντάζει αυτή την ώρα, ως η πιθανότερη ημερομηνία έναρξης της Football League.

Με καθυστέρηση δύο εβδομάδων (11-12 Οκτωβρίου) θα ξεκινήσει, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις το πρωτάθλημα της Football League.

Η επιτροπή που συστήθηκε στο Δ.Σ. της Τετάρτης (Καλογιάννης, Κούγιας, Μονεμβασιώτης, Μέγκλας, Στούπας) συνέταξε και απέστειλε την Παρασκευή 19/9 τις επιστολές που έχουν προορισμό όλους όσοι ζητείται ραντεβού. Θυμίζουμε πως η Football League αιτείται συναντήσεις με: Πρωθυπουργό, αρχηγούς κομμάτων, υφυπουργό Αθλητισμού, ΟΠΑΠ, ΕΠΟ, SuperLeague, Μαρινάκη, Αλαφούζο, Σαββίδη και Μελισσανίδη.

Αναφορικά με το παρασκήνιο του Δ.Σ. της Τετάρτης, να πούμε ότι μπροστάρης και πρωτεργάτης της πρότασης για αναβολή της πρεμιέρας, ήταν ο ιδιοκτήτης του Απόλλωνα Σμύρνης, Παναγιώτης Μονεμβασιώτης.

Εκείνος το έθεσε (και μάλιστα εγγράφως), έχοντας συμπαραστάτη και βασικό υποστηρικτή τον Αλέξη Κούγια. Στο πλευρό τους τάχθηκε η συντριπτική πλειοψηφία των ΠΑΕ, που τόνισαν ότι πρέπει να ασκηθεί πίεση στον Πρωθυπουργό επειδή έρχονται… πρόωρες εκλογές!

Αρνητικοί ήταν ο πρόεδρος της λίγκας, Σπύρος Καλογιάννης και η Καλλιθέα, ενώ η ΑΕΚ διαφώνησε με το επ’ αόριστον της αναβολής…

Πηγή: contra.gr