Έκλεψε τις εντυπώσεις η νέα φανέλα του Futsal (ΦΩΤΟ)

Δεσπόζει ο Δικέφαλος Αετός στη νέα φανέλα της ομάδας futsal της ΑΕΚ.

Παρουσιάστηκαν οι επετειακές εμφανίσεις της ανδρικής ομάδας futsal της ΑΕΚ στο γνωστό café 21 Bees στη Νέα Φιλαδέλφεια. Το «παρών» έδωσαν όλοι οι αθλητές της ομάδας μας, ο έφορος και προπονητής, Δημήτρης Κουνταρδάς, ο γενικός αρχηγός, Πρόδρομος Τσολίδης, παιδιά της ακαδημίας ποδοσφαίρου της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, καθώς επίσης και φίλοι του τμήματος και της Ένωσης.
Πρώτοι τον λόγο πήραν οι κ.κ. Τσολίδης και Κουνταρδάς, οι οποίοι αφού ευχήθηκαν και επισήμως καλή αγωνιστική σεζόν, έπειτα παρουσίασαν την επετειακή φανέλα του τμήματος για τα 90 χρόνια, η οποία κέρδισε τα θετικά σχόλια των παρευρισκομένων του μαγαζιού.

Όπως μπορείτε να δείτε στο μπροστινό μέρος της φανέλας δεσπόζει ο ένδοξος Δικέφαλος Αετός, ενώ στο πίσω μέρος αναγράφεται πάνω από τον αριθμό η φράση «Η ΑΕΚ είναι ιδέα», ενώ κάτω από τον αριθμό «90 χρόνια, 1924-2014». Στο αριστερό μανίκι υπάρχουν το σήμα της Super League futsal, καθώς επίσης και η ελληνική σημαία, ενώ στο αριστερό το «ΑΕΚ 90 χρόνια».

Στην παρουσίαση βρέθηκε και ο Πατριάρχης των οπαδών, Αλέξανδρος Μαργαρίτης, ο οποίος φωτογραφήθηκε μαζί με τους ανθρώπους του τμήματος φορώντας σημαδιακά τη φανέλα με τον αριθμό «21».
Όσοι λοιπόν δεν είχαν την ευκαιρία να βρεθούν στο μαγαζί των Μιχάλη Παυλή και Τάσου Τσουμάγκα, θα μπορούν να το κάνουν αύριο στις 7 το απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο των Εκπαιδευτηρίων Δούκα. Εκεί, η ανδρική ομάδα futsal της ΑΕΚ ξεκινά τις επίσημες υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα κόντρα στον Δούκα. Η παρουσία σας είναι απαραίτητη.

futsal-fanela2
futsal-fanela2
futsal-fanela3