Αραβίδης: “Να φτάσει η ΑΕΚ εκεί που θέλουμε”

O Χρήστος Αραβίδης μίλησε για τους στόχους της ΑΕΚ, αλλά και το όνειρό του να αγωνιστεί στην Εθνική ομάδα.

Για το όνειρό του να επιστρέψει η ΑΕΚ εκεί που ανήκει, μίλησε για άλλη μια φορά ο επιθετικός της Ένωσης Χρήστος Αραβίδης, ο οποίος φιλοξενήθηκε στην τηλεόραση του «ΣΚΑΪ».

Αρχικά, ο ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου, αναφέρθηκε στην δουλειά που έχει γίνει στην προετοιμασία της ομάδας, καθώς και στην αναβολή του πρωταθλήματος. «Εχουμε ξεκινήσει νωρίς την προετοιμασία μας, έχουμε χτίσει την ομάδα. Εχουμε καλά παιδιά και καλούς ποδοσφαιριστές. Το άγχος θα είναι μόνο δημιουργικό. Μας επηρεάζει η αναβολή. Εμείς έχουμε ξεκινήσει νωρίτερα από κάθε άλλη ομάδα. Η αναβολή δεν μας ευνοεί ψυχολογικά, αλλά πρέπει να κοιτάξουμε τον Πανθρακικό και μετά όλα τα άλλα. Δεν είναι στα χέρια τα δικά μας. Ζήσαμε στο φιλικό με τη Ρόμα εντυπωσιακές εικόνες. Ο κόσμος έχει ταλαιπωρηθεί πολύ, όπως έχω νιώσει και εγώ. Περιμένει απ’ όλους να αγωνίζονται για να ανέβει η ομάδα εκεί που αξίζει», είπε αρχικά.

Σε ότι αφορά τους προσωπικούς του στόχους, αλλά και αυτούς της ομάδας, ο Αραβίδης υπογράμμισε: «Θέλω με την απόδοση μου, τα γκολ και τις εμφανίσεις μου να βοηθήσω να φτάσει η ΑΕΚ εκεί που θέλουμε. Στόχος είναι η άνοδος στην κατηγορία και η καλή πορεία στο κύπελλο. Δικός μου στόχος είναι μέσα από την ΑΕΚ να χτυπήσω την πόρτα της Εθνικής και αυτή η ομάδα μου δίνει βήμα για να το κάνω», ενώ για το αν αποτελεί βάρος για τον ίδιο, το γεγονός ότι υπήρξε σκέψη για την απόκτηση ενός ακόμη επιθετικού, είπε:

«Δεν είναι βάρος η κουβέντα για τον επιθετικό. Ξέρω που αγωνίζομαι και ποιες είναι οι υποχρεώσεις. Το τεχνικό τιμ ξέρει που μπορώ να αγωνιστώ καλύτερα. Οπου και αν αγωνιστώ θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό». Αναφερόμενος στην επιλογή του 21 για τη φανέλα ήταν συγκρατημένος: «Είναι λίγο νωρίς να μιλήσω για τη φανέλα με το 21. Τον αριθμό τον φτιάχνουν οι παίκτες και η ιστορία».