“Ο Γκάλης είναι ένας θρύλος»

Διαβάστε τις δηλώσεις του παίκτη του Άρη μετά την κατάκτηση του «Nick Galis Cup»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Νίκο Γκάλη ο Μοχάμεντ Πάσαλιτς σε δηλώσεις που έκανε στο Αθλητικό Μετρόπολις 95.5. Παράλληλα αναφέρθηκε στον κόσμο του Άρη και ανέλυσε τις φιλοδοξίες του από την δεύτερη χρονιά του στον Άρη.

Αναλυτικά:

Για την κατάκτηση του «Nick Galis Cup»: «Ήταν μεγάλη επιτυχία, ένα σημαντικό αποτέλεσμα και δικαίως πήραμε το τουρνουά, αφού ήμασταν καλύτεροι και στα δύο παιχνίδια. Δεν χρειάζεται να προτρέχουμε, είναι καλή επιτυχία, όμως έχουμε πολύ δρόμο ακόμη μπροστά μας».

Για το Νίκο Γκάλη: «Δεν τον έχω δει να παίζει, ξέρω ποιος είναι και τι ρόλο έπαιζε μέσα στο παιχνίδι. Είναι ένας μεγάλος αθλητής, ένας θρύλος για το ελληνικό μπάσκετ, είναι πολύ τιμητικό για εμάς να παίζουμε αγώνα στο όνομά του».

Για την παρουσία του Νίκου Γκάλη δίπλα στον Άρη: «Δεν ξέρω ποια είναι η δική του δυνατότητα, ωστόσο και εγώ και όλοι μας τον θέλουμε ακόμα πιο κοντά μας».

Για τις φιλοδοξίες στη νέα σεζόν: «Είναι νωρίς ακόμα, δείξαμε κάποια καλά στοιχεία κι ελπίζουμε για το αύριο».

Για τα συναισθήματά του επιστρέφοντας στον Άρη: «Επέστρεψα σπίτι μου, το διασκεδάζω, μου δίνει ζωή να παίζω μπροστά στον κόσμο του Άρη και να φοράω τη φανέλα της ομάδας».