Ο Κόλιν Φάρελ στο True Detective

Νέες πληροφορίες για την κορυφαία ξένη σειρά

Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά. Οι φήμες επιβεβαιώθηκαν. Ο Κόλιν Φάρελ θα πρωταγωνιστήσει στη δεύτερη σεζόν της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειρά του HBO ‘True Detective’.

Το παραπάνω επιβεβαίωσε ο ίδιος ο ηθοποιός μόλις χτες, στο πλαίσιο συνέντευξής του με την Ιρλανδική εφημερίδα ‘The Sunday World’, δηλώνοντας μάλιστα ‘πολύ ενθουσιασμένος’. ‘Ξέρω ότι θα αποτελείται από οκτώ επεισόδια και τα γυρίσματα θα διαρκέσουν 4 με 5 μήνες. Γνωρίζω ακόμα πολύ λίγα γι’ αυτό, αλλά κάνουμε τα γυρίσματα στα πέριξ του Λος Άντελες, πράγμα που είναι πολύ βολικό για μένα, γιατί σημαίνει ότι θα μένω σπίτι και θα βλέπω τα παιδιά μου’, ανέφερε ο Φάρελ.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, το στόρι αφορά στην αιματηρή δολοφονία ενός επιχειρηματία το βράδυ πριν την υπογραφή ενός τεράστιας αξίας συμβολαίου στον συγκοινωνιακό τομέα, για τη διαλεύκανση της οποίας συνεργάζονται τρεις αστυνομικοί από διαφορετικές πόλεις. Μέχρι στιγμής τα ονόματα που έχουν ακουστεί εκτός από τον Φάρελ είναι των Τέιλορ Κιτς, Βινς Βον, Ρέιτσελ Άνταμς και Ελίζαμπεθ Μος.

πηγή: moveitmag.gr