Δεν περίμεναν κλήση οι Έφηβοι

Οι νεαροί αθλητές της ΑΕΚ δήλωσαν έκπληκτοι από την κλήση του Βαγγέλη Ζιάγκου να συμμετάσχουν στην προπόνηση της πρώτης ομάδας.

Οι  παίκτες της δεύτερης ομάδας της ΑΕΚ, Νίκος Μπουργανός και Ορλάντο Μούτσα, επισήμαναν πως δεν περίμεναν να κληθούν τόσο νωρίς σε προπόνηση της ανδρικής ομάδας και παράλληλα τόνισαν πως μπροστά τους έχουν πολλή και σκληρή δουλεία, προκειμένου να ικανοποιήσουν τον προπονητή της.

Αναλυτικά όσα είπαν στην Ώρα των Σπορ:

Νίκος Μπουργανός: «Ομολογώ, ότι περίμενα κάποια στιγμή ότι θα γίνει η κλήση. Δεν περίμενα να γίνει τόσο γρήγορα. Είναι μεγάλη τιμή και ευθύνη για μένα. Να βρεθώ δίπλα σε παίκτες μεγάλης ποιότητας και εμπειρίας και να πρέπει με κάποιο τρόπο να τους ανταγωνιστώ στην προπόνηση. Είμαι ενθουσιασμένος. Ξέρω όμως ότι έχω πολλή και σκληρή ατομική δουλειά μπροστά μου. Οφείλω πολλά στους συμπαίκτες μου και στον προπονητή μου, και σε πολλούς άλλους, γιa αυτήν την εξέλιξη».

Ορλάντο Μούτσα: «Για να είμαι ειλικρινής δεν το περίμενα. Είναι ευχάριστο που συνέβη. Θα είναι μια εμπειρία πρωτόγνωρη. Οφείλω πολλά στους συμπαίκτες μου και στους προπονητές μου. Ξέρω ότι πρέπει να δουλέψω σκληρά. Δεν θα σημαίνει κάτι αυτή η κλήση αν δεν προσπαθήσω να βελτιώνομαι συνεχώς. Θέλω να διασκεδάσω με τον τρόπο μου αυτήν την εξέλιξη, να μπω στην προπόνηση και να το χαρώ».