Το ξανα σκέφτεται ο ΟΤΕ;

Διεργασίες, επαφές και συζητήσεις… Η απόφαση αναβολής (ή μετάθεσης αν προτιμάτε) της έναρξης της Β” Εθνικής, που αρχικά θα γινόταν το σαββατοκύριακο 27-28 Σεπτεμβρίου, έχει προκαλέσει διάφορες παρενέργειες στους κόλπους της διοργανώτριας της δεύτερης κατηγορίας.

Και η πιο σοβαρή, σύμφωνα με πληροφορίες του a-sports.gr, είναι η ασφυκτική πίεση που υπάρχει πλέον από τον ΟΤΕ TV για να μην κρατήσει για πολύ η καθυστέρηση της σέντρας και να ξεκινήσει όσο πιο γρήγορα γίνεται το πρωτάθλημα.

Δεν είναι υπερβολή να ειπωθεί ότι το τελευταίο 24ωρο υπάρχει ένα… σύννεφο απειλής πάνω από τα γραφεία της Ένωσης Β” Εθνικής για τη συμφωνία του διοικητικού φορέα της κατηγορίας με το συνδρομητικό κανάλι, που έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα… Κοινώς, δηλαδή, ο OTE TV εμφανίζεται σφόδρα δυσαρεστημένος από την αναβολή και την αναγκαστική διαφοροποίηση του προγράμματος του και απειλή ακόμα και με σπάσιμο της σύμβασης!

Υπό το τηλεοπτικό… πρεσάρισμα, λοιπόν, ο πρόεδρος της διοργανώτριας Σπύρος Καλογιάννης, αναμένεται να πραγματοποιήσει έκτακτο Δ.Σ. την Τετάρτη 1 Οκτώβρη. Εκεί, ο έμπειρος παράγοντας θα επισημάνει την κατάσταση που διαμορφώνεται και τους κινδύνους που υπάρχουν αντί για… μαλλί να βγούνε κουρεμένοι.

Έτσι, όλα συγκλίνουν στο ότι ανεξάρτητα από το αν θα υπάρξουν επαφές με τους αρμόδιους φορείς και το αποτέλεσμα τους με βασικό στόχο την αύξηση των εσόδων της Β” Εθνικής, το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει πολύ σύντομα.

Το… «επ” αόριστον αναβολή» της περιβόητης ανακοίνωσης, έπειτα από το συμβούλιο της 17ης Σεπτεμβρίου δηλαδή, θα πάει… περίπατο. Και όλα οδηγούν στο ότι η έναρξη της Β” Εθνικής οδεύει ολοταχώς για το Σαββατοκύριακο 11-12 Οκτώβρη.

Σε αυτό το σημείο, πάντως, θα πρέπει να σημειώσουμε πως αντίθετη με μία μεγάλη αργοπορία (πάνω από δύο εβδομάδων) στην πρεμιέρα ήταν εξ αρχής και είναι η ΑΕΚ.

Πηγή: a-sports.gr