Ρουμελιώτης: “Πρώτος στόχος η παραμονή”

O Μανώλης Ρουμελιώτης οριοθέτησε τους στόχους της φετινής ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ, τονίζοντας ότι είναι απαραίτητη η στήριξη του κόσμου.

Μια δύσκολη χρονιά θα είναι η φετινή για την γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ, όπως τόνισε στις δηλώσεις του ο Μανώλης Ρουμελιώτης. Στις δηλώσεις του, μετά το τέλος του φιλικού με τον Ιωνικό Ν.Φ., ο προπονητής της Ένωσης τόνισε ότι πρωταρχικός στόχος είναι η παραμονή στην κατηγορία και από εκεί και πέρα θα κυνηγήσει ότι καλύτερο μπορεί.

Αρχικά, σε ότι αφορά το σημερινό φιλικό, είπε: «Ήταν άλλο ένα παιχνίδι κόντρα σε έναν δυνατό αντίπαλο, είδα πράγματα που ήθελα να δω, να τα δοκιμάσουμε, αλλά και να παίξουν όλα τα παιδιά. Η μισή ομάδα αποτελείται από τις κορασίδες και θέλουμε να δούμε κάποια πράγματα στο γήπεδο», ανέφερε αρχικά και υπογράμμισε:

«Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος και όπως είπα στο φιλικό στο Χαϊδάρι δεν γίνεται να βρεις ρυθμό όταν κάνεις πολλές αλλαγές, αλλά σιγά σιγά η ομάδα δείχνει να βρίσκει ρυθμό, ενώ στη συνέχεια έρχονται πιο δύσκολα παιχνίδια».
Αναφερόμενος στη σεζόν που ακολουθεί, επεσήμανε: «Τα πράγματα είναι δύσκολα για τη φετινή χρονιά, αλλά θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό. Αυτό που έχουμε αποφασίσει για φέτος είναι να προχωρήσουμε με ελληνικό ρόστερ, ενώ περιμένουμε να λυθεί και το θέμα που υπάρχει με την Παρασκάκη και να ενσωματωθεί σύντομα στην ομάδα».

Καταλήγοντας, ο Μανώλης Ρουμελιώτης ήταν ξεκάθαρος σε ότι αφορά τους στόχους της φετινής ΑΕΚ: «Αν όχι σε όλα τα παιχνίδια, στα περισσότερα θα είμαστε αουτσάιντερ, γι’αυτό χρειάζεται η στήριξη του κόσμου, χρειάζεται να λυθεί το θέμα με το γήπεδο και χρειαζόμαστε να κάνουμε τις νίκες που θα μας χαρίσουν την παραμονή στην κατηγορία. Αν αυτό επιτευχθεί σύντομα, τότε θα δούμε τι άλλο μπορούμε να «κυνηγήσουμε».