Δεν τα κατάφερε ο Δημητρέλος με την εκχώρηση προς το δημόσιο

Δεν τελειώνει ποτέ αυτή η υπόθεση....

Τελικά δεν μπόρεσε η ΑΕΚ  να ολοκληρώσει τη διαδικασία εκχώρησης των απαιτήσεων της από την υπόθεση Ψωμιάδη προς το δημόσιο και απ’ ότι φαίνεται θα πρέπει να παλέψει με νέα εμπόδια.

Ο Ανδρέας Δημητρέλος αποχώρησε πριν από λίγο χωρίς να έχει υπογράψει τη σύμβαση παραχώρησης προς το ελληνικό δημόσιο. Το νέο εμπόδιο αφορά την απαίτηση της εφόρου να συνυπογράψουν τη σύμβαση οι Παναγιώτης Βαλασόπουλος και Αλέξης Αλεξίου, με τους συγκεκριμένους δύο να έχουν οριστεί από την τελευταία Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ως υπεύθυνοι για τη διεκδίκηση των οφειλομένων της υπόθεσης Ψωμιάδη.

Παρ’ ότι ο Δημητρέλος προσκόμισε την απαιτούμενη υπεύθυνη δήλωση με τις υπογραφές των Αλεξίου και Βαλασόπουλου, σύμφωνα με την οποία συμφωνούν με την εκχώρηση των απαιτήσεων προς το δημόσιο, η έφορος επέμεινε στις απαιτήσεις του και αρνήθηκε να δεχθεί την υπεύθυνη δήλωση.

Ο Δημητρέλος αντιπρότεινε να παρουσιάσει αύριο δύο νέες υπεύθυνες δηλώσεις από τους εκπροσώπους, με τις οποίες θα παραιτούνται από τα δικαιώματά τους. Η έφορος απάντησε ότι θα πρέπει πρώτα να επικοινωνήσει με τις αρμόδιες υπηρεσίες του ελληνικού δημοσίου, για να δει εάν μπορεί κάτι τέτοιο να γίνει αποδεκτό.

Με λίγα λόγια, υπομονή μέχρι και αύριο και ελπίζουμε να μην ξεφυτρώσει πάλι κάτι αρνητικό από το πουθενά, παρ’ ότι μιλάμε για καθαρά διαδικαστικά ζητήματα…