Ζιάγκος: “Mία ιστορική μέρα, παραμένουμε προσγειωμένοι”

Δείτε την συνέντευξη Τύπου μετά την ολοκλήρωση του αγώνα ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Κολοσσό

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Βαγγέλης Ζιάγκος, δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα: «Είναι μία ιστορική μέρα για μας. Και είναι ιστορική μέρα γιατί, όπως υποσχεθήκαμε πριν από δύο χρόνια, σήμερα παίξαμε ξανά ένα παιχνίδι σαν ομάδα Α1 μετά από τρία χρόνια. Επίσης, είναι ιστορική μέρα γιατί κερδίσαμε σε αγώνα Κυπέλλου μετά από τέσσερα χρόνια. Ευχαριστώ τους παίκτες μου που αντιλήφθηκαν την ιστορικότητα της μέρας και ανταποκρίθηκαν. Φυσικά και είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα. Είναι πολύ σημαντική η προσπάθεια που κάνουμε. Παραμένουμε προσγειωμένοι. Ξέρουμε που βρισκόμαστε».

Ο τεχνικός του Κολοσσού Ρόδου, Μιχάλης Κουταλιανός υποστήριξε: «Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ. Είμαστε μία νέα ομάδα και δεν καταφέραμε να παίξουμε πολλά φιλικά. Πιστεύω ότι η ΑΕΚ ήταν πιο αποφασιστική σήμερα. Εμείς είχαμε περισσότερες «χαμένες» μπάλες και αυτό μας κόστισε. Πάμε πίσω στη Ρόδο για να δουλέψουμε και να βελτιωθούμε ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος».

Από την πλευρά των παικτών, ο Ντούσαν Σάκοτα επισήμανε: «Να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου. Σημαντικό να ξεκινάμε με νίκη. Καταφέραμε να περάσουμε τη νοοτροπία που θέλουμε. Τα λάθη που κάναμε ήταν λογικά για την εποχή. Υπάρχουν μεγάλα περιθώρια βελτίωσης».

Ο Άγγελος Τσάμης ανέφερε με τη σειρά του: «Ουσιαστικά για μας ήταν ένα παιχνίδια προετοιμασίας. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν έξω από τα νερά μας, στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε περισσότερο. Συνεχίζουμε. Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ και καλή συνέχεια».