Ήταν καλύτερη αλλά…

Η ΑΕΚ ήταν καλύτερη από τον Πανθρακικό κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, όμως τελικά συμβιβάστηκε με το 0-0.

Θετικό ξεκίνημα έκανε η ΑΕΚ, παρόλο που έμεινε στο 0-0 με τον Πανθρακικό.  Στο πρώτο ημίχρονο οι παίκτες της «Ένωσης» ήταν οι απόλυτοι κυρίαρχοι, είχαν την κατοχή της μπάλας, δημιούργησαν περισσότερες τελικές προσπάθειες, ενώ δεν κινδύνεψαν αμυντικά.

Πολύ καλή εμφάνιση είχε ο Αραβίδης, ο οποίος κυνηγούσε κάθε φάση και άνοιγε διαδρόμους για τους συμπαίκτες του, όμως δεν γίνονταν απειλητικοί. Η κυριαρχία της ΑΕΚ ήταν εμφανέσταση στο πρώτο ημίχρονο, καθώς είχε 6 τελικές και 5 κόρνερ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Πανθρακικός μπήκε πιο δυναμικά στον αγώνα, ενώ η ΑΕΚ απείλησε για πρώτη φορά με την εκτέλεση φάουλ του Μπαρμπόσα στο 61’. Ο Τραϊανός Δέλλας προσπάθησε να βρει μία λύση μέσα από τις αλλαγές που έκανε όμως η κατάσταση παρέμεινε ίδια. Όσο περνούσε η ώρα ο ρυθμός του αγώνα έπεφτε όλο και περισσότερο και έτσι καταγράφηκε το τελικό 0-0.

ΑΕΚ (Τ. Δέλλας, 4-2-3-1): Ανέστης, Μπακάκης, Πεταυράκης, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Κορδέρο, Ανάκογλου (90′+ Ρόβας), Πλατέλλας (86’ Μ. Ντούνης), Μάνταλος, Μπαρμπόσα, Αραβίδης (72’ Ντακόλ)

Πανθρακικός (Α. Μάντζιος, 4-2-3-1): Αθανασιάδης, Παπαγεωργίου, Τσουμάνης, Σερφά, Εμπόου, Λαδάκης, Μεχία (83’ Γκιγέρμο), Μπαϊκαρά, Τζάνης (58’ Κάσες), Αράμπα (58’ Ιγκόρ), Ντιγκινί

Κίτρινη κάρτα πήραν οι:  Ανάκογλου (31’), Αραβίδης (68’), Αράμπα (17’), Λαδάκης (29’), Μεχία (60’), Κάσες (79’)