Ζητάνε αντικατάσταση του Γιώργου Σαρρή! (ΦΩΤΟ)

Δείτε τις επιστολές του Ολυμπιακού Βόλου

Η ιστοσελίδα goalpost.gr έβγαλε στην επιφάνεια δύο επιστολές με τις οποίες γνωστοποιούνται οι προθέσεις του Ολυμπιακού Βόλου σ’ ότι αφορά την αντικατάσταση του Γιώργου Σαρρή. Δείτε στην συνέχεια το ρεπορτάζ της σελίδας μαζί με τις επίμαχες επιστολές:

“Επιστολή προς τη Football League απέστειλε η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου με την οποία ζητεί από την Ένωση Β’ Εθνικής να προβεί σε όλες τις νόμιμες ενέργειες, ζητώντας την αντικατάσταση του προέδρου της ΕΠΟ, κ. Γιώργου Σαρρή και των μελών του Δ.Σ. της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.
Στον Ολυμπιακό Βόλου…

…θεωρούν πως από τη στιγμή που ο κ. Σαρρής και τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΠΟ εμπλέκονται σε κακουργηματικές πράξεις και υπάρχει δικαστική εκκρεμότητα, θα έπρεπε ήδη να είχαν παραιτηθεί και να μην ασκούν τα καθήκοντά τους.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου προσέφυγε στη Football League και αιτείται την αντικατάσταση του προέδρου και των μελών του Δ.Σ. της ΕΠΟ, καθώς η Ένωση Β’ Εθνικής, ως μέλος της ΕΠΟ, έχει το νόμιμο δικαίωμα να προβεί σε συγκεκριμένες ενέργειες, εφόσον συντρέχουν σοβαροί λόγοι.”

epistoli

epistoli2