«Γελάμε με τον Βασάρα»

Διαιτητής και πρώην μέλος της ρουμανικής ΚΕΔ εξαπολύουν επίθεση κατά του αρχιδιαιτητή Βασάρα.

Ο Κύρος Βασάρας είναι αρχιδιαιτητής στην ΚΕΔ της Ρουμανίας, αλλά οι Ρουμάνοι δεν λένε τα καλύτερα για του έργο του, καθώς υποστηρίζουν πως κάνει ό,τι του πει ο πρόεδρος της ΚΕΔ, ενώ άλλος παράγοντας δηλώνει πως γελάνε με τον Έλληνα πρώην διαιτητή που έρχεται στη Ρουμανία μία φορά και παίρνει μηνιάτικο 7.000 ευρώ.

Αφορμή για αυτές τις κατηγορίες στον Κύρο Βασάρα είναι το γεγονός πως τρεις γυναίκες διαιτητές «κόπηκαν» στις δοκιμασίες για να διευθύνουν ευρωπαϊκά παιχνίδια και δεν έδωσαν ξανά τα αθλήματα, όπως είχαν το δικαίωμα να το κάνουν μέσα σε 30 ημέρες.

Σε δηλώσεις στη ρουμανική «gsp.ro», μια γυναίκα διαιτητής είπε: «Κάνει μόνο ό,τι του πει ο Ντεακόνου (σ.σ. πρόεδρος της ρουμανικής ΚΕΔ)».

Με τη σειρά του, ο πρώην πρόεδρος της επιτροπής, ο Ίον Κρατσιονέσκου, είπε στην ιστοσελίδα «ilfovsport.ro»: «Επιπρόσθετα, να είστε σίγουροι ότι ο Κύρος Βασάρας δεν γνωρίζει τίποτα. Κάθεται στην Ελλάδα, έρχεται μια φορά τον μήνα και κάνει καλά αυτά που του λέει ο Ντεακόνου. Και πληρώνεται με 7000 ευρώ τον μήνα. Για ποιο λόγο; Κοιτάξτε τι συμβαίνει με την διαιτησία. Γελάμε…».