Κατέθεσε φάκελο στην ΕΕΑ ο Πανιώνιος

Το παλεύει και ελπίζει σε θαύμα την ύστατη στιγμή

Ο εκπρόσωπος της ΚΑΕ Πανιώνιος κατέθεσε σήμερα (26/9) στην ΕΕΑ, τον πλήρη φάκελο για την έκδοση αδείας συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Α1. Σε αυτόν υπάρχει και η απόδειξη τράπεζας, για την εγγυητική επιταγή των 100.000 ευρώ.

Θυμίζουμε ότι τη Δευτέρα (29/9) η ΕΕΑ έχει προγραμματισμένη σύσκεψη και σε αυτή οι “κυανέρυθροι” φιλοδοξούν πως θα εξεταστεί και η περίπτωση τους. Η τελευταία διορία της Επιτροπής προς τον Πανιώνιο εξέπνευσε μεν, πριν μια εβδομάδα, αλλά δεδομένου ότι μόνο τρεις ομάδες (ΚΑΟΔ, Ρέθυμνο και ΠΑΟΚ) ήταν εντός του γράμματος του νόμου -πήραν άδεια στο τέλος της προθεσμίας, ενώ όλοι οι άλλοι πήραν παρατάσεις-, είναι αντιληπτό ότι δεν συνιστά παράβαση κάποιου κανονισμού αυτό που επιχειρεί να κάνει η ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Ερασιτέχνης Πανιώνιος, σύμφωνα με την οποία “στις πιο δύσκολες και κρίσιμες στιγμές της ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ οι υποτιθέμενοι …επενδυτές θα πρέπει τουλάχιστον να σιωπήσουν. Ο Πανιώνιος είχε και έχει εμπιστοσύνη στον Ηλία Λιανό. Η αλήθεια είναι ξεκάθαρη και έρχεται για να λάμψει….

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ.”.

πηγή: sport24.gr