Κουλουριώτης: “Διψασμένη για επιτυχίες η ΑΕΚ”

Ο βοηθός προπονητής του Ρεθύμνου, Χάρης Κουλουριώτης, μίλησε για το παινχίδι Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Για την προσεχή αναμέτρηση του Ρεθύμνου με την ΑΕΚ, μίλησε στην επίσημη σελίδα της Κρητικής ΚΑΕ, ο βοηθός προπονητή του ΑΓΟΡ, Χάρης Κολουριώτης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Είμαστε σε περίοδο προετοιμασίας. Τα ματς αυτά ούτως ή άλλως είναι νωρίς για αυτή την περίοδο και τα θεωρώ ως καλά τεστ ενόψει της συνέχειας. Πάντα στο μυαλό μας είναι η νίκη. Η ΑΕΚ είναι διψασμένη για επιτυχίες μετά την επάνοδο της στην πρώτη κατηγορία. Δείχνει ότι είναι ομάδα με όρεξη. Έχει γεμίσει το ρόστερ της με καλές μεταγραφές. Από την μεριά μας, όπως θα είδατε εναντίον του Πανελευσινιακού, κάνουμε μεγάλη προσπάθεια στην άμυνα και η ομάδα δείχνει να έχει αρκετό ταλέντο αλλά ακόμα είμαστε στο στάδιο της προετοιμασίας. Κοιτάζουμε τον κάθε αγώνα ξεχωριστά και το σίγουρο είναι πως θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Για τον αγώνα μίλησε και ο Φάνης Κουμπούρας, ο οποίος τόνισε: « Στόχος μας είναι η νίκη. Θέλουμε να συνεχίσουμε στη διοργάνωση γιατί το Κύπελλο είναι μία καλή ευκαιρία για διάκριση. Θα ήταν καλό για μας να παίξουμε και άλλα παιχνίδια. Η ΑΕΚ είναι μία καινούρια ομάδα και σίγουρα θα βασιστεί στην ενέργεια που βγάζει. Παίζουμε εκτός έδρας και ο κόσμος της θα την βοηθήσει αρκετά για να πάρουν τη νίκη και για αυτό το λόγο πρέπει να είμαστε σοβαροί και πειθαρχημένοι μέσα στο γήπεδο, ώστε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα».